2 éves a gyerekzsivaj blog!

2 éves a gyerekzsivaj blog!

És ez nélkületek nem ment volna…. 😀

Köszönöm szépen azoknak az édesanyáknak, akik a kezdetektől velem vannak a gyerekzsivajban!

Akik már a legelső posztokhoz hozzászóltatok, véleményt formáltatok és hozzájárultatok ahhoz, hogy mára a gyerekzsivaj egy élő, támogató női közösség legyen az édesanyák számára a kisgyerekes mindennapokban.

Ma már az igazán tartalmas és érdemi kommunikációt a zárt csoportunkban folyatjuk. Ez egy bizalmas közeg, ahol bátran kifejtheti mindenki a véleményét úgy, hogy gondolatait nem kell az internetezők nagy nyilvánossága elé tárnia. Ha nem vagy még tag, csatlakozz hozzánk itt >>>> a gyerekzsivajos anyukák zárt csoportjához.

Köszönöm Nektek, hogy velem tartottatok akkor is, amikor a főzőcskézünk-játszunk- gyereket nevelünk háromszögből kiszakadva a blog nyitni kezdett  az édesanyákra fókuszáló coaching felé.

Ma már tudom, hogy megérte az átalakulás, hisz egyre többen használjátok ki a coachingban rejlő személyes fejlesztési lehetőségeket is az online tanfolyamokon, a workshopokon, az élő és online anyaklubban, valamint az egyéni és csoportos coachng alkalmakon!

Külön köszönöm azoknak az anyukáknak, akik rendszeresen eljönnek a Koraszülő Anyukák Támogató Csoportjába a SOTE 2-n tartott rendszeres összejövetelünkre, amely kezdeményezés tavaly szeptemberben indult!

Nekem mára gyerekzsivaj hobbiból egyre inkább hivatásommá  alakul, mert küldetésemnek tekintem, hogy legjobb tudásom szerint segítsem azt a közösséget, aki velem tart a gyerekzsivajos mindennapokban.

Szeretném, ha a anyasággal járó nehézségekre mindenki megtalálná a saját megoldását, hogy a kisgyermekünkkel otthon töltött  évek valóban életünk legszebb időszaka lehessen!

Most, visszatekintve az elmúlt két évre, szeretnék néhány bejegyzést megmutatni újra. Ismétlésül azoknak, akik már olvasták őket megjelenésükkor és persze újdonságként azoknak, akik nemrég kezdték el követni a gyerekzsivaj blogot!

Ez volt az első bejegyzés a gyerekzsivajon 2015. május 16-án.

A két év alatt összesen 384 blogbejegyzés született (Jesszus..) , mutatom a TOP 10-es listát, a legolvasottabb írásokat!

1. Játszótéri illemtan

2. Vendég a gyerekzsivajban: Lippai Marianna (ÉLETKEdv blog)

3. DIY jutalomtábla gyerekeknek

4. Ajándék

5. Az anyatej szaporítása

6. Hordozni jó! Interjú Gremsperger Emese hordozási tanácsadóval, a Gremese alapítójával

7. Angyalka született

8. Amerikai palacsinta by Nigella Lawson

9. Angyalka születésnapjára

10. Néhány gondolat arról, hogy miért nem írok Emmáról

 

Köszönöm még egyszer, hogy velem tartasz a gyerekzsivajban, kedves gyerekzsivajos anyatársam!  😀 Ha még nem tetted meg, itt tudsz feliratkozni a blogértesítőre!

Ha budapesti vagy, gyere és ünnepelj velem a gyerekzsivaj blog 2. szülinapi rendezvényén, melyet most pénteken tartunk! Találkozó 19-én pénteken 19.00-kor az Allee Bevásárlóközpontban a Starbucksban! Kérlek jelezd részvételi szándékodat az eseménynél >>> ITT

%d blogger ezt szereti: