30 napos kihívás: TÖLTSD LE MOST!

Nemrég véget ért 30 napos kihívásunk a gyerekzsivajos anyukák zárt csoportjában. Magam sem számítottam rá, hogy ennyi lelkes édesanya belevág az önfejlesztő folyamatba, melynek célja az volt, hogy kiegyensúlyozottabb édesanyává válhassanak a kisgyermekes mindennapokban.

Jól tudom, milyen nehéz sokak számára, hogy egy falatnyi időt csípjenek maguknak a napi mókuskerékben. Hisz egy anya elsősorban mindig anya: gyermekének adja a legjobb falatokat, szívének összes szeretetével veszi körül, dacolva az alváshiány okozta testi fáradtsággal, újra és újra átvonszolja magát éjszaka a fogzási fájdalmaktól megébredő nyűgös gyermekéhez, hogy megnyugtassa. Próbálja csitítani a testvérharcokat, lesi párja kedvét, azon agyal, mit főzzön vacsorára, de közben vasalni is kéne és hoppá, ott az a csekk, amit másnap lehet utoljára befizetni!

Egy anyának ezer dolgokra kell egyszerre figyelnie és sokszor valahol elsikkad az az aprócska tény, hogy néha bizony Ő is elfárad, hogy néha bizony Ő is szusszanna egyet vagy örülne, ha átadhatna egy-két feladatot, intéznivalót valakinek.

Ezért született meg bennem a 30 napos kihívás gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat az édesanyákat, akik vágynak arra, hogy önmagukra, lelki  egyensúlyuk megteremtésére is fordíthassanak néha egy kis időt.

A édesanyák törődnek gyermekeik lelkével. De ki törődik az édesanyák lelkével?  Remélem, hogy ez a kihívás segít ebben!

A 30 napos feladatsornak első körben 49 édesanya ugrott neki nagy lelkesedéssel és lendülettel és jó páran voltak, akik minden egyes nap rögzítették és megmutatták, hogyan teljesítették a napi feladatokat.

Íme néhány visszajelzés azoktól, akik végigcsinálták a 30 napos kihívást:

” Nagyon jól éreztem magam a kihívás alatt. Minden reggel vártam a feladatokat Volt amire ráébresztett, volt amiben megerősített, hogy jól gondolom/csinálom.
Legnehezebb számomra a kérj segítséget volt. Imádok adni, segíteni, de már az is gondot okoz néha hogy a felajánlott segítséget elfogadjam nem hogy még én kérjem Ezen dolgoznom kell!!!!….. Minden anyukának ajánlanám, mert még egy kiegyensúlyozott anyuka napjait is megszínesíti Egy fáradt,magányos,bizonytalan,elkeseredett anyának pedig kötelezővé tenném
Újdonság volt a hétköznapokban. Mint egy mindennapos kis meglepi hatott az életemre ez a 30nap Tóth Mónika“)

“Minden reggel kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a következő. Kizökkentett a mindennapokból ès segített abban, hogy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat. Jó volt olvasni más anyukák praktikáit, megoldásait, pozitív gondolatait. Valahogy rám is húzóerőkènt hatottak… Az egy hónap alatt felismertem, hogy több időt kell magamra szánnom, mert akkor èrzem jól magam. Nem lehet örökkè a háztartásbeli ès a gyerek körüli teendőkön kattognom. Minden anyukának ajánlom a kihívást, aki nehezen boldogul otthon a kicsivel, aki magányos, aki egy kicsit belefáradt a mindennapokba, aki èpp negatívan látja a világot. Kata, köszönöm a tapasztalatokat! Forgó Renáta

“Már javában szoktam kávézni reggel 6-kor miközben a sulis tananyagot olvasgatom és az elmúlt 30 napon közben vártam a kis ablakot a laptopom sarkánál felvillanni aznapi gyerekzsivajos poszttal. Volt, amit azonnal megválaszoltam (motivációs kép), volt, amit be tudtam építeni az aznapra (ajánlj fel segítséget), volt amihez sokat kellett gondolkoznom (randizzatok, változtass szokásokon), volt amit csak pár nappal később csináltam meg (adakozz, szépítsd a lakást) és van, amit azóta sem csináltam meg, de mindig az agyamban van (anya szépül).  A többiek megoldásainak olvasgatása még jobban megmutatta, milyen különbözőek vagyunk, de egy hajóban evezünk az anyasággal.  Javaslom minden anyukának, aki nyitott arra, hogy más szemszögből is lássa a megváltozott életét, ne csak a pelenkázóasztal-konyha-nagyszülői okoskodások oldalról. Tarcsai Judit

Látva, hogy a kihívás gyakorlatait milyen sok édesanya végezte élvezettel és hogy a beszámolók alapján hasznosnak és feltöltőnek találták, úgy határoztam, elkészítem a feladatsort letölthető-kitölthető formában is, hogy akár új csatlakozóként, akár ismétlőként elérhetővé tegyem az édesanyák számára.

Mit kell tudni a gyakorlatokról?

  • a kihívás 30 napon át tart, és egy jelölőnégyzetben jelezheted, ha teljesítetted,
  • a feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet:  így lesz szó a gyermekekkel való kapcsolatodról, a párkapcsolatodról, a háztartási teendőidről és persze RÓLAD!
  • az sem baj, ha nem tudsz minden feladatot aznap elvégezni, nem maradsz le semmiről, hiszen bármikor előveheted, fellapozhatod a gyakorlatsort,
  • ha kedved van, később egy nehezebb időszakban, amikor újra szükségét érzed, újra elvégezheted a kihívást
  • a gyakorlatokat PDF-fájlban kapod meg, melyet kitölthetsz elektronikusan is, ám ha jobban szeretsz kézzel írogatni, akkor ki is nyomtathatod!
  • a teljes dokumentum 73 oldal, tehát nem egy pár oldalas kis doksit töltesz le!
  • a 30 napos kihívás gyakorlatai mellé kedvezményes konzultációs lehetőséget is kapsz, így egy személyes fejlesztő coaching beszélgetéssel is támogathatod a sikert (a kihívásban részt vevők 20 % kedvezményre jogosultak az egyéni konzultáció díjából)!

A kitölthető “30 napos kihívás a kiegyensúlyozott anyaságért-önfejlesztő gyakorlatok kisgyerekes anyukáknakára: 1.999 Ft!

 

 Töltsd fel magad a nyári szünetre, kérd most a kihívást! 🙂

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

%d blogger ezt szereti: