A BKK edzésterv

gyerekzsivajMostanában nagyon az új hírlevél-sorozat készítésének lázában égek. S ahogy a mondás tartja: a téma az utcán hever. 😀 És valóban…

A minap a mama maradt otthon az éppen jóllakatott (ámde az első oltásig közösségbe nem vihető) kisdeddel, és én mentem el az oviba a fiúkért. Tömegközlekedéssel. Illetve ez volt a terv.

De a busz az orrom előtt ment el, hiába no a menetrend. Ergo, séta le a hegyről a következő buszhoz, mert azt már tudom, hogy mire felér a következő járat és levisz a hegyről, azalatt akár szépen le is bandukolhatok. Felénk aztán nem jár ötpercenként a négyes-hatos, ez a helyzet és kész. Tehát a bemelegítés megvolt.

gyerekzsivajKövetkezett a sprint, mivel az a busz, amire át kellett szállnom, már éppen  beért a megállóba. Most buktatom le magam, hogy hat héttel a két műtét után futottam a busz után és ez az értem aggódó és blogkövető családtagoknak (szia, anya! 🙂 ) bizonyára most fel is emeli a vérnyomását egy percre. Ám mindenkit  megnyugtatok, nem lett bajom tőle és nem szándékozom megismételni az attrakciót záros határidőn belül 😀 . Ugyanakkor kardió edzés is pipa.

Következett a szauna, mert a busz azon oldalán foglaltam helyet, ahova odatűzött a nap, pedig már a futástól is épp melegem volt. Méregtelenítés teljesítve.

Most vonatkoztassunk el attól az aprócska ténytől, hogy tekintve a BKK eszközparkot, a buszozás néha valóban felér egy vibrációs tréninggel, mert ezúttal sikerült egy újabb szériás járaton utaznom.

De ha már a szaunázástól ilyen szépen lelazultam a melegben, jött egy újabb hegymenet, mert az ovihoz is emelkedőn kell ám felkaptatni, hiszen a busz az utca alján áll meg. Dolgozik a vádli rendesen, erősítő rész is kilőve.

gyerekzsivajMiután összeszedtem Gergőkémet az oviból, kellemes levezetésként lesétáltunk a buszhoz és mentünk is tovább Bencéért a másik oviba.

Hát így fogy egy kisgyerekes anyuka a BKK közreműködésével szülés után, szoptatás mellett. 🙂

 

 

 

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: