A PPP hadjárat

gyerekzsivajMár régen PPP-ztem. Talán sok olyan új olvasó is van köztetek, aki még nem is tudja, mit is takar a PPP elnevezés, elárulom hát: Pár Perces Projekt. A lényege: takarítunk, szortírozunk, rendet rakunk mindössze pár perces időráfordítással. Apránként, de rendszeresen. Az eddigi bejegyzéseket itt találhatod. 

Mert ugye kisgyerek mellett vagy várandósan senkinek nincs sem ideje, sem ereje, sem energiája csak úgy nekiesni és kivixolni a lakást pincétől a padlásig. Ezért muszáj megosztani a feladatokat.

Rájöttem, hogy jelenleg azzal, hogy Gergő oviban van napközben és “csak” egy gyerekkel vagyok itthon, sokkal több időm maradt nekiállni egy-egy helyiségnek, vagy szortírozni a ruhákat, kipakolni a kamrát stb. Bence ugyanis már van olyan nagy, hogy szeret egyedül is játszani, nem kell őt állandóan foglalkoztatnom, mint kisebb korában. Nem gond, ha otthagyom duplózni a gyerekkuckóban, amíg felporszívózom a szomszéd szobákat, vagy vasalhatok is tőle (jaj, de nem szeretem továbbra sem  😯 ), amíg mesét néz a tévében. Persze Bencénél MINDIG résen kell lenni, mert továbbra is képes hajmeresztő dolgokat produkálni, ha pár percre szem elől tévesztem. A minap pl. az impregnáló spray-vel légfrissített a lakásban. Hát nem örültem…   😡

DE.

Mint tudjátok, jelenleg ismét babát várok, és orvosilag el vagyok tiltva a megerőltető tevékenységektől.  Be kell valljam, hogy nagyon nehezen bírom a visszafogott tempót, hisz alapjáraton egy perpetuum  mobile vagyok, de felfogtam, hogy mi a baba érdeke és mit kíván az én egészségem. Szóval, ismét csak PPP-ben gondolkodhatom.

gyerekzsivajMásrészt illúzióim sincsenek. Tudom, mivel jár majd, ha hazahozzuk újszülött babánkat a kórházból (úúúgy várom már!!! 😆 ).  Vélhetően hetekig legkisebb gondom is az lesz, hogy patikatisztaságú-e a lakás. Tehát akkor is csak PPP-ket tudok majd végezni.

Harmadrészt azt is látom, hogy  rendet tartani a gyerekzsivajban nem csak számomra kihívás. A #gyerekzsivaj-on láttam Ági bejegyzését, amiben ő is azt írta, hogy kisgyerekek mellett valóban csak Pár Perces Projektekre futja egy anyukának.

Így aztán úgy döntöttem, hogy ha már én visszaszoktam, akkor a blogon is meghirdetem a PPP hadjáratot! Csatlakozz te is hozzám és csináljuk együtt!  😀

Hogy egy kis motiváció is legyen számodra (azon kívül, hogy tisztább, rendezetettebb lesz otthonod) van egy ajánlatom!  😉

Ha velem tartasz és 5 egymást követő PPP-hez előtte/utána fotóval dokumentáltan hozzászólást küldesz akár ide a blogra, akár a gyerekzsivaj Facebook oldalára,  ajándékot nyerhetsz.

Azok között, akik a #8-#12. Pár perces projekthez csatlakoznak egy szuper kényeztető AVON-is ajándékcsomagot sorsolok ki!

Mert a takarítás után igazán megérdemelsz egy kis kényeztetést!  😉 Ugye?!

Nézd csak, ezt a csomagot fogom kisorsolni a PPP hadjárat résztvevői között:

gyerekzsivajavon

AVON Naturals Body Care delightful Milk & Honey Gift Set (Tej és Méz Ajándékszett)

Tartalma:

  • testápoló (200 ml)
  • kézkrém (75 ml)
  • testpermet (100 ml)

 

Tarts velem te is, holnap jön a #8. Pár Perces Projekt, indul a hadjárat!

Köszönöm, ha megosztod a felhívást ismerőseid között, PPP-zzünk együtt minél többen!

Ha benne vagy a mókában, küldj egy Like-ot a Facebookon, hogy tudjam, mekkora lesz a haderő!  😎

FONTOS!

A játékban való részvételhez nem muszáj pont azt a PPP-t vállalnod, amit aktuálisan én csinálok, amit viszont elvégeztél, arról küldj előtte/utána fotót, mert csak így tudom figyelembe venni a PPP hadjáratban a részvételed és így van esélyed a nyereményre! Fotót az öt kiválasztott PPP bejegyzéshez (#8-12. ) kell küldened, csak az a játékos vesz részt a sorsoláson, aki mind az öt PPP-ben részt vett!

Inspirációként ajánlom a korábbi PPP-ket  és remélhetőleg a mások által feltöltött fotókból is tudsz majd ötletet meríteni!

Induljon a hadjárat!  😈  😈  😈

gyerekzsivaj

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*