Angyalka született…

Angyalka született…

Ezt a képet anyukámtól kaptam réges régen, ott volt a mindenkori hálószobám falán. Alvó kislány a karácsonyfa alatt… És én egy dologban biztos voltam 14 éves korom óta, hogy lesz egy lányom, akit Emmának fogok hívni.

A férjemmel két fiunk született, de mivel ott volt még a másik két fiú is, megbeszéltük, és én lemondtam életem legnagyobb vágyáról, Emmáról.

Eltettem hát a szívfájdító képet a falról. De akkor karácsonykor megfogant bennem Ő, én pedig éreztem, Memme lesz az, aki eljön hozzánk.

10 hónapot kaptunk Vele, a miénk volt, s örökre az marad. Koraszülött volt és szívbeteg. Erről szándékosan nem tettem említést a blogban, mert a végsőkig reménykedtem, hogy velünk marad, s a műtétje után egészséges lehet. Második szívműtétjére várva figyelemelterelő és terápiás jelleggel kezdtem bele a blogba. Jövő hétfőn műtötték volna, de a kicsi szíve nem bírta tovább és feladta a harcot, a karjaimban halt meg ma reggel…

A családom ösztönzésére folytatom a blogot “figyelemelterelő és terápiás jelleggel” a magam számára, és ígérem Ti nem fogjátok érezni  fájdalmat, amit én most érzek. A következő napokban olyan bejegyzések jönnek, melyeket már vázlatként lementettem. Nem Memméről írtam, s nem is fogok, azon a mezsgyén haladunk tovább, amit elkezdtünk. Amint lesz erőm, folytatom, de RÓLA nem szeretnék írni többet…

Én Angyalkám, Memme királylány, velem maradsz örökre! 😥  😥  😥

 

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: