ANYATÖLTŐ #3.

ANYATÖLTŐ #3.

Az Anyatöltő sorozat lényege, hogy pár perces szüneteket iktass be a gyerekzsivajos mindennapokba, melyek által újra erőre kapsz anyaként.

Mert néha kell a kikapcs, pláne, ha  a Te gyermeked sem az a lerakod, ott marad fajta, aki mellett kész rehab-program az otthonlét.

Néha azért azt kívánom, ó bárcsak legalább egy csemete a három közül olyan lett volna, aki fél óráig elhomokozik a játszótéren vagy a  kertben és én tudok mellette sütkérezni a napon. És elolvasni egy cikket.. vagy megnézni az e-mailjeimet. Mert az egész napos gyerekhajkurászás meg animátorkodás azért sokat ki tud venni az emberből, valljuk meg őszintén! :mrgreen: 

Na ehhez képest az én egyetleneim hárman négyfelé szaladnak és persze mind közül jelenleg a legkisebb a legmozgalmasabb!

Egy szó, mint száz,  én magam is bőszen gyűjtöm azokat a fortélyokat, melyek idegnyugtatólag hatnak vagy éppen feltöltik a lemerülő elemeimet.

Ma jöjjön 5 kedvenc szám, amitől szebb a  világ!

  1.  George Michael: Amazing

  2. U2: Mysterious Ways

  3. B 52’s:  Love Shock

  4. Soul II Soul:  Back To Life

  5. WHAM: Last Christmas (igen, az év bármely szakában…. és én VÁLLALOM, hogy imádom, oké?  😎 )

Talán pont azért, mert rengeteg zenét hallgatunk, nekem mindegyik srácom igazi zenemanó már kicsi korától. Máté képes otthagyni az étkezőasztalt és lekéredzkedni a földre, hogy csápolhasson, foroghasson, ha egy jó kis pörgős szám megy a rádióban.

Bevallom, a zenélős trükköt elég gyakran bevetem, pl. akkor is, amikor tornázni szoktunk, igen, együtt a srácokkal!  Máskülönben jelenleg nem tudom megoldani a rendszeres testmozgást, pláne így a nyári szünetben…  az alvásidejükben pedig csak nem fogok a nappaliban ugrándozni… szóval mi együtt tornázunk… és ÉLVEZZÜK!

Ha már itt tartunk.. a közös torna is szuper anyatöltő ám, próbáld ki! 😉 

Keresd meg azt a néhány zeneszámot Te is, amelyek jobb kedvre derítenek, feldobnak egy egy nehezebb napon, töltsd le őket a telefonodra, hogy kéznél legyenek! S ha már szól a zene, táncolni is ér! Egyedül-gyerekkel-bárhogy csak pörgesd fel magad!

És ha rendszeres töltődésre, felnőtt témákra és beszélgetésre vágysz gyerekzsivajos anyukák társaságában, csatlakozz ONLINE ANYAKLUBUNKHOZ! Még ezen a héten tart a tagfelvétel, ne maradj le! 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

%d blogger ezt szereti: