ApróTalpakért

  • Én tudom, milyen az inkubátor mellett állni és aggódni a benne fekvő kisbabáért.
  • Tudom, mekkora családi logisztikát jelent egy koraszülött kisbabával lenni a kórházban, miközben másik két gyermekem otthon vár. Mert nem tudom megoldani, hogy egyszerre két helyen legyek.
  • Tudom, mekkora segítség az, ha ilyenkor összezár a család, a hátország, hiszen ilyenkor a férj és a család többi tagja az, aki tartja otthon a frontot.gyerekzsivaj
  • Tudom, milyen érzés hazavinni egy ApróTalpat és mit jelent örökké félni attól, hogy valami baja történhet és már nincs mindig orvos elérhető közelségben. Félni attól, hogy mi történhet, mert az intenzív osztályon bizony megtapasztalja az ember, hogy mennyire törékeny is az élet.
  • Tudom mennyi extra odafigyelést, milyen sok-sok vizsgálatot és orvosi rendelőben való várakozást jelent, ha nem teljesen egészséges a kisbaba.
  • És azt is tudom, hogy milyen kimondhatatlan fájdalom elveszíteni egy ApróTalpacskát, nem ott és akkor az intenzíven, hanem hónapokkal később, amikor már azt gondolja az ember, végre egyenesbe kerülhet az életük.
Ki vagyok én?

Dr. Domokos Katalin, a gyerekzsivaj blog szerzője, anyacoach, négy gyermek édeanyja (három kisfiú és egy angyalka anyukája).  Négy gyermekemből kettővel PIC-en voltunk, a kislányommal három és fél hónapot.

Tudom,milyen ott állni az inkubátor mellett és tudom, mivel jár, ha koraszülött baba érkezik a családba.

Ezért pontosan tudom, milyen gondolatok cikázhatnak most a fejedben és hogy milyen helyzetben lehetsz.

És tudok segíteni neked.

Hogyan?

Coaching támogatású anyacsoportban, melyet havonta tartunk a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinka PIC (Perinatális Intenzív Centrum, vagyis Koraszülött Intenzív Osztály) támogatásával a Kinika vezetőségének engedélyével, a Klinika épületében.

Miért pont coaching?

A coaching  az ember életútján az elé gördülő akadályok, nehéz élethelyzetek megoldására, kezelésére irányul.

Ha belegondolunk, a koraszülés is egy nem várt élethelyzet.

Ez nem egy kórkép, hanem egy olyan nem várt fordulat egy család életében, amivel valamit kezdenünk kell, amit el kell fogadnunk – hiszen mást úgysem tehetünk – és ami innentől kezdve az életünk részévé válik.

Egy változás, egy kihívás, mely kihat a mindennapjainkra.

Többszörös koraszülő édesanyaként és anyacoachként ennek a változásnak és kihívásnak a kezelésében tudom segíteni a koraszülő édesanyákat

Érdekel a csoport, jelentkezni szeretnél?

A megadott e-mail címeden fogunk értesíteni a támogató csoport soron következő időpontjáról, a témájáról és a csoportot érintő eseményekről.

ITT TUDSZ JELENTKEZNI!

Név*
Email*


Ha kérdésed van a támogató csoporttal kapcsolatban, írj nekem az aprotalpak@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre.

Egyéni konzultációra itt tudsz jelentkezni, ha személyre szabott megoldást szeretnél.

A coaching módszeréről bővebben itt olvashatsz.

 

 

 

Save

Save

Mentés

Mentés

Mentés