Az előző részek tartalmából: 2016. április

gyerekzsivajÁprilisban szembesültem azzal, hogy hathetes kontroll ide vagy oda, bizony még korántsem épültem fel teljesen a műtétek után. Sajnos továbbra is vissza kell fognom magam és ez egy hozzám hasonló pörgős embernek bizony nagy kihívás… Ezért is okozott örömet a sok kertészkedés például. Lesd meg most, mi történt a gyerekzsivaj blogon áprilisban! 😀 

A balkonkertészeti projekt gőzerővel beindult, a bejegyzéseket itt találod.

Már várom hogy erőteljes, kiültethető palántává cseperedjenek a földből kibújó magocskák!

Készült egy nagyon finom M&M’s-es-banános süti a dőzsölés jegyében, aztán belevágtam a szülés utáni fogyást célzó terveim megvalósításába.

A Fogyás szoptatás mellett című bejegyzéshez egy hírlevél-sorozatot is készítettem, melyre feliratkozni továbbra is van lehetőséged, ha eddig nem tetted. Sosem késő belevágni a diétába, csatlakozz hozzánk akkor is, ha nem szoptatsz már, a lényeg, hogy határozd el magad és cselekedj! A többi jön majd magától….

[wysija_form id=”8″]

Mindeközben küzdöttem a Hangyainvázió ellen, melyhez számos jótanácsot kaptam Tőletek. Egyelőre még nem teljes a siker, de nem adom fel! 😀

Gondoltam egyet és nyitottam egy Facebook csoportot abból a célból, hogy a gyerekzsivajos fogyni vágyó kisgyerekes anyukáknak lehetőségük legyen csatlakozni egy olyan közösséghez, ahol egymást bátoríthatják és jó tanácsokat, bevált ötleteket oszthatnak meg egymással. Mindenkit szeretettel várunk!

A csoportot itt találjátok: gyerekzsivaj-Fogyjunk Együtt Szülés Után!

A szülés utáni fogyás téma volt a Csütörtöki chatben is.

Ez a szuper fotó pedig az oviba menet útközben készült egyik reggel, nem tudok betelni azóta sem vele, olyan szép! 😎

gyerekzsivaj

Remélem májusban, a következő hónapösszegző bejegyzése írásakor már látványos eredménye lesz a “súlyvesztő” törekvéseinknek, szerintem csapatban könnyebb, én ebben bízom! Tarts velem a kilók elleni harcban Te is (persze csak ha érintett vagy, ha nem, akkor pedig szurkolj nekünk Te kis mázlista! 🙂 )

 

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: