Az előző részek tartalmából: 2016. február

gyerekzsivajÍme egy kis visszatekintés: mi történt  2016. februárjában a gyerekzsivaj blogon.

Rögtön február elején jelent meg az a bejegyzés, amit februárban talán a legtöbben kedveltetek : Rendezettebb otthon gyerekek mellett.

Gondoltam én, mindenkit foglalkoztat ez a rendrakós dolog, pláne kisgyerekekkel nehezítve a kihívást, de talán pont ezért, nem sokan vágtatok bele velem a PPP hadjáratba. 🙁 Így viszont mindkét lelkes PPP társamnak megszavaztam az ajándékot. Köszi Ági és Emese, hogy játszottatok!  😀

Úgy láttam ugyanakkor, hogy a Csütörtöki chat rovatot kifejezetten megkedveltétek és nagy örömömre hétről hétre újabb olvasók kapcsolódnak be a beszélgetésekbe. Az Édeskettesről és a Főzésről szóló témához pl. sokan hozzá is szóltatok. Hajrá, csak így tovább!!! 😀

Azt is észrevettem, hogy sokan kedvelitek azokat a bejegyzéseket, amelyekben valamilyen kinyomtatható dolgot találtok: egy hasznos összeállítást vagy listát. Mint pl. a házi gyógyszerkészletet kisgyerekeseknek.

Kismamatársaimra is gondolva, beszámoltam nektek az utolsó harmad kellemetlen tüneteiről és néhány bevált praktikáról, amelyekkel enyhíthetők ezek a tünetek. Ezt a bejegyzést itt találod.

Az AVON 071-es körzete által rendelkezésemre bocsátott kozmetikumokat sorsoltam játékok keretében februárban is.

Sokan olvastátok a Gyerekmentes övezetről szóló írást,  amelyet akkor készítettem, amikor a srácok a Maminál töltöttek egy hetet azért, hogy tudjam tartani az orvos által előírt ágynyugalmat, pihenést a pocaklakó érdekében.

Február végén már a babavárás hajrájához értem: írtam bejegyzést a Babaholmik-babaszoba összeállításáról és Listát írtam a kórházi csomag összeállításához.

Ez utóbbi hirtelen aktuálissá is vált, mert be kellett feküdnöm a kórházba.

Gyorsan eltelt ez a hónap! Remélem találkozunk márciusban is itt a gyerekzsivajon!  😛 Én itt leszek!  😉

Hamarosan egy új élet költözik hozzánk, nemsokára megérkezik a harmadik kis haramiánk is drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: