Az előző részek tartalmából: 2016. május

gyerekzsivajHogy mi történt ebben a hónapban a gyerekzsivajon? Olvass tovább és megtudod. 😀

Ha lemaradtál valamelyik bejegyzésről, a fontosabbakat most pótolhatod!

A legnépszerűbb májusi bejegyzés egy interjú volt, Földvári-Nagy Zsuzsannával készítettem, aki a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület elnöke. Mindig örömmel tölt el, ha a szívügyemnek számító koraszülött témában megjelenő írásokat ilyen nagy érdeklődéssel fogadjátok! Remélem egyre többen leszünk, akik felkarolják a PIC-i babák ügyét!

Rengetegen olvastátok a Nagygenerál 45 perc alatt című bejegyzést is. Ezek szerint nem én vagyok az egyedüli anyuka a földkerekségen, aki a lurkók miatt nem jut el rendszeresen szépségszalonba. Valahol persze sejtettem… 😉 Ezért is osztottam meg Veletek a házi szépségprogramomat.

Mindeközben ünnepeltünk is a blogon, hiszen egy éves lett a gyerekzsivaj! Erről itt írtam.

Mivel a szoptatás elég sok időmet elveszi mostanában – szerencsére kis hercegem szépen gyarapszik – talán érthető, hogy ez a téma mostanában többször visszaköszön a blogbejegyzésekben is. Először az anyatej szaporításáról írtam, aztán pedig interjút készítettem Rózsa Ibolya laktációs szaktanácsadóval.

Májusban a gyerekzsivaj születésnapon kívül megünnepeltem még testvérem esküvőjét, a gyereknapot és most volt a hetedik (!) házassági évfordulónk! 🙂

Élményekben gazdag májusunk volt, remélem a június is hasonlóan örömteli lesz!

gyerekzsivaj

Tartsatok velem a gyerekzsivajban a következő hónapban is! 😀

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: