Az előző részek tartalmából: 2016. március

gyerekzsivajA március egy sorsfordító hónap volt számunkra. Megszületett kicsi Máténk (aki nem is olyan kicsi, legalábbis a többi gyerkőcöm születési súlyát tekintve) és a műtéti komplikációkat elnézve, azt hiszem újjászülettem én is. S hogy mi történt még márciusban? Következzen egy kis visszatekintés!

Március elején elkezdtem a Visszaszámlálást, akkor még nem tudtam, hogy nem is lesz  hosszú a folyamat, hisz három nappal később megszületett a kisember! 🙂

Egy angyal vigyázott rám: a bejegyzés, amelyben beszámoltam Máté születésének körülményeiről tartja eddig a  2016-os olvasási rekordot a gyerekzsivajon. Köszönöm még egyszer, hogy ennyien drukkoltatok nekünk és küldtetek jókívánságokat akár a blogon, akár a Facebookon. Ismerősöknek is, és persze azoknak is, akiket személyesen ugyan nem ismerek, mégis velünk örültek kisbabánk születésének!

A kórházból hazatérve beszámoltam a tapasztalataimról a kórházban töltött hetekről, valamint elmeséltem, hogy a srácok itthon hogyan viselték a távollétemet (na persze hogy jól…. nem dőlt össze a világ! 😛 )

Az átmeneti kényszerpihenő után végre újraindult a Csütörtöki chat is, a hónapban a legaktívabb beszélgetés a “nem-vasalásról” szólt.

A kórházi történések abban is “segítségemre voltak”, hogy kicsit átértékeljem az életemet, ezért új rovatot indítottam a gyerekzsivajon, melynek bevezető része a Ha nem vagy született optimista címet kapta, majd elindult a Heti pozitív sorozat.

gyerekzsivajMárciusban nagy sikere volt az egyik Napi tippnek is. Rengetegen elolvastátok és sokan meg is osztottátok az Újra puha törölközők című bejegyzést. Kíváncsi vagyok azonban, hogy hányan próbáltátok ki a tippet és kinek hogy vált be??? 😀

Remélem áprilisban is velem tartotok majd a gyerekzsivajban, én biztosan itt leszek! 😉

Apropó gyerekzsivaj, képzeljétek, nálunk Máté születésével sem lett nagyobb a zsivaj, mert egy áldott jó, nyugodt kisbaba! 😀  El sem hiszem, hogy lehetek ennyire szerencsés. De ugye ennyi szerencse már kijár nekünk is, nemigaz?!

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: