Az ideális nap…

Az ideális nap…

Vannak napok, melyek messze távol állnak attól, amikor azt mondod, ma minden kerek, amikor kisgyerekkel vagy otthon.. És most erről nem is szeretnék egyáltalán beszélni… mindenki tudja, mire gondolok, azt hiszem.. 😉

A mai bejegyzés témája viszont az, hogy amikor tele vagyok energiávaaaaal, akkor azt ki kell írni magamból!

Hogy miért? Mert ha jól érzed magad a bőrödben, akkor bizony tele vagy energiával és hegyeket tudsz megmozgatni. És ez ugye sajna fordítva is igaz, de még mindig nem ez a téma… Egyébként ennyire egyszerű a képlet! 😉

Tapasztaltad  már ezt?

Hagy meséljek.

Máté egyik nap szokás szerint jó korán, fél hatkor kelt, viszont ennek köszönhetően jóóó nagyot elaludt délelőtt és így egy csomó időm volt olyan dolgokkal foglalkozni, amit szeretek.

Először is, átnéztem a blog levelezését, időzítettem posztokat.

Volt egy szuper coachingom egy nagyon szimpatikus többgyermekes anyukával.

Hidd el, igazán elememben vagyok, amikor látom, ahogy kinyílnak az ügyfeleim a beszélgetések alatt, amikor észreveszem, hogy végre kezdenek hinni magukban és a káoszban meglátni a célokat , felfedezni új utakat és töltődni talán kicsit a belőlem áradó energiacunamin keresztül is, mert szerintem látszik, hogy borzasztóan szeretem a coachingot .

Mátéval ezután ébredése után mintegy közös játékként végeztük az otthoni teendőket, mert ugye ki mondta azt, hogy a házimunka gyerekkel nem lehetséges!? Ez sem tény, csak egy vélemény… szabadon megcáfolható… 😉 Csak hozzáállás és szemléletmód-váltás kérdése. Ha elfogadod, hogy lassabban tudsz majd haladni és nem lesz tökéletes, akkor akár közös mókának felfogva egész jó kis időtöltés lehet bárminemű házimunka, mely egyben azért ugye szükséges és hasznos tevékenység is.

Délután volt Gergő évzárója  és az anyák napi ünnepsége is és nagyon meglepődtem, egyben totál büszke voltam, mert a végzős ovisok előadták “A só” című mesét és Gergő “főszerepet” kapott az előadásban, Ő volt a király! Nagyon ügyes volt és képzeld, kedves gyerekzsivajos anyatársam,  végig titokban tudta tartani előttem, hogy ilyen “komoly” szerepet kapott! :-). Megáll az ész, milyen nagy fiú már ez a gyerek!

Este átjöttek Juci Tündérkeresztanyáék egy kis kerti sütögetésre és trambulin-kipróbálásra.

Miután elcsendesedett a gyerekzsivaj, együtt néztük a Darts-döntőt… némi szépséghiba, hogy nem a “tarajos bácsi” (alias Peter Wright) nyert… 🙁 De hát mint tudjuk, semmi sem lehet tökéletes.

Este úgy zuhantam ágyba, hogy “ilyen egy szuper nap, kérem!”

De tudod, mire jutottam? Hogy ahogy visszanéztem, igazából nem történt semmi extra dolog, melyhez akár az ötös lottóra vagy extrém erőfeszítésekre, nagy előkészítésre szükség lett volna.

Tehát igen, igaz, egy teljesen átlagos csütörtökön is lehetséges örömet meríteni azokból az emberekből, akik egyébként is mellettem vannak, s azokból a tevékenységekből, melyekkel amúgy is rendszeresen foglalkozom.

Persze, ez most a történések szerencsés együttállásának is köszönhető, de szerintem az is benne van, hogy nem kell kell különleges körülményekre várni ahhoz, hogy élvezzünk valamit!

Mit gondolsz? Mit szólnál, ha ez a mai egy szuper hétfő lenne számodra? Vajon mitől függ, hogy milyennek könyveled el este a mai napodat?

Sok-sok örömteli percet kívánok Neked mára!

Ha van kedved, számolj be róla, milyen szuper dolgok értek ma! 🙂

Oszd meg a bejegyzést másokkal is, lássuk pozitívabban a világot!

%d blogger ezt szereti: