Békés önérvényesítés anyaként

– coaching csoport indul –

 

 • Nem tudsz nemet mondani barátnődnek, ha olyan programra hív, amihez semmi kedved?
 • A párod megígérte, hogy figyel a gyerekekre, amíg főzöl, de már megint csak a telefonját nyomkodja, így a gyerekek végül nálad kötnek ki a konyhában és így nem tudsz haladni? Te pedig nem tudod, hogy fejezd ki a nemtetszésed anélkül, hogy zsörtölődnél?
 • Az anyósod/anyukád túlzottan beleszól az életetekbe és szeretnéd megkérni, hogy tartsa be a határokat, de fogalmad sincs hogyan utasítsd vissza úgy, hogy ne legyen belőle sértődés?
 • Talán egy másik anyuka csúnyán rászól a gyermekedre a játszótéren, s te próbálnád kulturáltan rendezni a helyzetet, de az idegességtől csak remeg a gyomrod és a haragtól egy szó sem jön ki a torkodon, ezért csak megsemmisülten elvonszolod a helyszínről a gyermekedet?

Tipikus élethelyzetek ezek, amelyek minden édesanyával előfordulhatnak. És elő is fordulnak!

A lényeg azonban az, hogy ki hogyan reagál ezekben a szituációkban!

 

Te például mit teszel?

 • Lekiabálod a másik fejét?
 • Vagy mély hallgatásba burkolózol és csak magadban puffogsz?
 • Esetleg megsértődsz?
 • Vagy….. előveszed asszertív énedet és megmondod nyíltan, ha valami nem teszik, mindezt pedig olyan formában teszed, amivel a másikat nem sérted meg, nem bántod meg.

Nehezedre esik így viselkedni?

Néha talán igen.

De van egy jó hírem! A békés önérvényesítés képessége fejleszthető!

 

Miről is van szó?

Ha eljössz az „Békés önérvényesítés anyaként” témájú csoportos coachingra, akkor egy szintén kisgyerekes anyákból álló támogató közegben ismered meg az asszertivitás lényegét, és szimulált szituációkon keresztül, coaching technikák alkalmazásával sajátíthatod el és fejlesztheted az asszertivitás készségét, mely segítségedre lesz majd abban, hogy a kisgyerekes léttel járó, néha bizony nehéz és kellemetlen élethelyzetekben is megfelelő módon reagálj.

Ha neked is az a célod, hogy a kényes helyzeteket egy minden érintett számára elfogadható megoldással oldj meg, akkor ezt a csoport pont neked szól!

 

A csoportos coaching előnye, hogy…

 • látod mások példáit, és megtapasztalod, hogy nem vagy egyedül a problémákkal,
 • támogatjuk egymást,
 • visszajelzést kapsz a többiektől,
 • közösen ötletelünk, ellessük egymás bevált megoldásait, hiszen meglehet, hogy ami neked fennakadást okoz, azt egy másik anyatársunk játszi könnyedséggel megoldja,
 • nem ragadunk le az egyéni életsorsok hosszadalmas bemutatásán, nem rágódunk múltbéli dolgokon, hogy vajon miért jutottál oda, ahol most vagy, hanem a csoporterőt használva a jövő felé tekintünk és megoldást keresünk a számodra kihívást jelentő helyzetekre,
 • a csoportos coaching költséghatékonyabb megoldás, mint az egyéni konzultáció,
 • s végül, de nem utolsó sorban jó móka egy anyacsoportban lenni, hiszen akár új barátságok is szövődhetnek. ?

 

Kikből áll a csoport?

Ott leszel Te, ott leszek én, Domokos Kata anyacoach és persze még néhány gyermekes anyuka, akik vélhetően rengeteg kérdéssel, kíváncsian érkeznek és talán kicsi izgulnak is az első alkalom előtt. Éppen úgy, mint Te! ? Szóval az biztos, hogy egy megértő, támogató közegben találod majd magad, ha csoportos coachingra érkezel! Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni a csoport minimum 3, maximum 8 fővel indul!

 

Hány alkalmas a csoportos coaching?

Mivel tudom, hogy az idő drága kincs, főleg  egy kisgyermekes anyukának, ezért nem fogjuk húzni a dolgokat, mint a rétestésztát… Így  három alkalommal fogunk találkozni a  csoportos coaching során. Egy alkalom kétórás, tehát 3*2 órát dolgozunk együtt.

Három alkalom coaching általában elegendő ahhoz, hogy elindulj az “elég jó” megoldások útján.  Ha Te úgy érzed, Neked ennél többre van szükséged, akkor a csoportos coaching után kedvezményesen vehetsz részt nálam egyéni konzultáción (személyesen, vagy ha neked kényelmesebb, akkor skype-on, otthonról) , mellyel elmélyítheted a csoportban tanultakat és teljesen személyre szabottan fogunk dolgozni.

 

Mi is történik pontosan egy csoportos coachingon?

A coaching alkalmak során a feltáró és fejlesztő beszélgetések, a feladatok és a szituációk dinamikusan, de persze nem mereven épülnek fel, hogy ne vesszünk el részletekben, ugyanakkor hatékonyan haladjunk az “elég jó” megoldások felé. Nem lesz kötelező “vallatás” ? , annyira leszel aktív, amennyire számodra megfelelő. A találkozók között esetenként házi feladatot is kapnak a résztvevők, melyek a coaching folyamatának sikerét szolgálják.

 

Mennyibe kerül a csoportos coaching?

A 3*2 óra csoportos coaching 17. 999 Ft-ba kerül.

A résztvevők egy 20%-os kedvezmény kupont is kapnak egy  egy alkalmas, skype-on vagy személyesen igénybe vehető 60 perces egyéni konzultációra!

A coaching díját  bankszámlára utalással tudod kiegyenlíteni.

BARÁTNŐ -kedvezmény: ha a barátnőd (húgod/nővéred stb.) is együtt jelentkezik veled a csoportos coachingra, akkor a részvételi díjból mindketten kaptok 10% kedvezményt! Ebben az esetben a jelentkezésnél kérlek mindketten adjátok meg a “BARÁTNŐ” -kedvezménykódot.

 

Hol találkozunk?

A csoportos coaching helyszíne Budapesten van, a XI. kerületben a Tűsarok és Tornacipő Anyastúdióban (1112 Budapest, Brassó út 91.).

 

Mikor indul a csoport?

A csoport 2017. február 21-én, kedden indul (9.30-11.30) és kéthetente fogunk találkozni.

További alkalmak : 2017. március 7.  9.30-11.30.

                                        2017. március 21. 9.30-11-30.

FONTOS!

A helyszínen szakképzett dadusok vigyáznak gyerkőcödre, ha gyerekfelügyeletet is szeretnél igénybe venni.  Így a gyermeked egy szobával arrébb, karnyújtásnyi távolságra lesz Tőled, ha szüksége lenne rád. Persze ha apuka, nagymama, bébiszitter tud vigyázni rá otthon, vagy épp oviban, bölcsiben van, akkor nem szóltam! 🙂 Kisbabádat behozhatod, ha még szoptatsz és másképp nem tudod megoldani, vagy mindenképp szeretnéd elhozni,  de kérlek figyelj arra, hogy a csoportban  – a  szokásos anyaklub összejöveteleinktől eltérően, ahol “csak beszélgetünk”  – a  közös munkához koncentráció és elmélyülés szükséges, ezt kérlek ezt mérlegeld, amikor jelentkezel. Senkit sem fogunk kiküldeni, hisz felnőttek vagyunk és mindenki érzi, hol van az a pont, ahol jobb inkább járni egyet a kicsivel esetleg, hogy ne zavarjuk a többiek munkáját! A lényeg, hogy minden megoldható és erről a programról senkit nem rekesztünk ki… elvégre mind kisgyerekes anyák vagyunk! 😉

 

JELENTKEZÉS A CSOPORTBA!

Mentés

Mentés

Mentés

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Város*
Irányítószám*
Kedvezménykód
A jelentkezéssel elfogadod a gyerekzsivaj blog & coaching oldal ÁSZF-jét és hozzájárulsz ahhoz, hogy értesítést küldjünk hírlevélben az oldal újdonságairól! SPAM-et nem küldök, én sem szeretem…..


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés