Békés önérvényesítés anyaként

– coaching csoport indul –

gyerekzsivaj

 • Nem tudsz nemet mondani barátnődnek, ha olyan programra hív, amihez semmi kedved?
 • A párod megígérte, hogy figyel a gyerekekre, amíg főzöl, de már megint csak a telefonját nyomkodja, így a gyerekek végül nálad kötnek ki a konyhában és így nem tudsz haladni? Te pedig nem tudod, hogy fejezd ki a nemtetszésed anélkül hogy zsörtölődnél?
 • Az anyósod/anyukád túlzottan beleszól az életetekbe és szeretnéd megkérni, hogy tartsa be a határokat, de fogalmad sincs hogyan utasítsd vissza úgy, hogy ne legyen belőle sértődés?
 • Talán egy másik anyuka csúnyán rászól a gyermekedre a játszótéren, s te próbálnád kulturáltan rendezni a helyzetet, de az idegességtől csak remeg a gyomrod és a haragtól egy szó sem jön ki a torkodon, ezért csak megsemmisülten elvonszolod a helyszínről a gyermekedet?

Tipikus élethelyzetek ezek, amelyek minden édesanyával előfordulhatnak. És elő is fordulnak.

A lényeg azonban az, hogy ki hogyan reagál ezekben a szituációkban!

Te például mit teszel?

Lekiabálod a másik fejét? Vagy mély hallgatásba burkolózol és csak magadban puffogsz? Esetleg megsértődsz?

Vagy….. előveszed asszertív énedet és megmondod nyíltan, ha valami nem teszik, mindezt pedig olyan formában teszed, amivel a másikat nem sérted meg, nem bántod meg.

Nehezedre esik így viselkedni?

Néha talán igen.

De van egy jó hírem! A béks önérvényesítés képessége fejleszthető!

Miről is van szó?

Ha eljössz az „Békés önérvényesítés anyaként” témájú csoportos coachingra, akkor egy szintén kisgyerekes anyákból álló támogató közegben ismered meg az asszertivitás lényegét, és szimulált szituációkon keresztül, coaching technikák alkalmazásával sajátíthatod el és fejleszheted az asszertivitás készségét, mely segítségedre lesz majd abban, hogy a kigyerekes léttel járó, néha bizony nehéz és kellemetlen élethelyzetekben is megfelelő módon reagálj.

gyerekzsivaj

Ha neked is az a célod, hogy a kényes helyzeteket egy minden érintett számára elfogadható megoldással oldj meg, akkor ezt a csoport pont neked szól!

A csoport előnye, hogy

 

 • látod mások példáit, és megtapasztalod, hogy nem vagy egyedül a problémákkal,
 • támogatjuk egymást,
 • visszajelzést kapsz a többiektől,
 • közösen ötletelünk, ellessük egymás bevált megoldásait, hiszen meglehet, hogy ami neked fennakadást okoz, azt egy másik anyatársunk játszi könnyedséggel megoldja,
 • nem ragadunk le az egyéni életsorsok hosszadalmas bemutatásán, nem rágódunk múltbéli dolgokon, hogy vajon miért jutottál oda, ahol most vagy, hanem a csoporterőt használva a jövő felé tekintünk és megoldást keresünk a számodra kihívást jelentő helyzetekre,
 • a csoportos coaching költséghatékonyabb megoldás, mint az egyéni konzultáció,
 • s végül, de nem utolsó sorban jó móka egy anyacsoportban lenni, hiszen akár új barátságok is szövődhetnek. 🙂
Kikből áll a csoport?

Ott leszel Te, ott leszek én, Domokos Kata anyacoach és persze még néhány gyermekes anyuka, akik vélhetően rengeteg kérdéssel, kíváncsian érkeznek és talán kicsi izgulnak is az első alkalom előtt. Éppen úgy, mint Te! 🙂 Szóval az biztos, hogy egy megértő, támogató közegben találod majd magad,  ha csoportos coachingra érkezel!

Hány alkalmas a csoportos coaching?

Mivel tudom, hogy az idő drága kincs egy kisgyermekes anyuknak, ezért három alkalomból áll egy csoportos coaching. Egy alkalom kétórás, tehát 3*2 órát fogunk találkozni. Három alkalom általában elegendő ahhoz, hogy elindulj az “elég jó” megoldások útján.

Mi is történik pontosan egy csoportos coachingon?

A coaching alkalmak során a feltáró és fejlesztő beszélgetések, a feladatok és a szituációk dinamikusan, de persze nem mereven épülnek fel, hogy ne vesszünk el részletekben, ugyanakkor hatékonyan haladjunk az “elég jó” megoldások felé. Nem lesz kötelező “vallatás” 🙂 , annyira leszel aktív, amennyire számodra megfelelő. A találkozók között esetenként házi feladatot is kapnak a résztvevők, melyek a coaching folyamatának sikerét szolgálják.

A csoportos coaching alkalmak ára:

A 3*2 óra csoportos coaching 15. 000 Ft-ba kerül. Lehetőséged van két részletben fizetni, mivel tudom, hogy egy kisgyerekes anyukának ez is lényeges szempont. Az első alkalomig elég 7.500 Ft-ot befizetned a második alkalom előtt pedig befizeted majd a hátralévő részt. A coaching díját a jelentkezés után bankszámlára utalással tudod kiegyenlíteni.

Hol találkozhatunk:

A csoportos coaching helyszíne Budapesten van, a XI. kerületben a Tűsarok és Tornacipő Programstúdióban (1112 Budapest, Brassói út 91.).

Mikor kezdünk?

A csoport 2016. október 11-én kedden indul (9.30-11.30) és kéthetente fogunk találkozni.

További alkalmak tehát : 2016. október 25. 9.30-11.30 és 2016. november 8.  9.30-11-30.

Miért pont gyerekzsivaj csoportos coaching?
 • Mert ha a csoportos coaching után úgy érzed, jól jönne még egy személyre szabott beszélgetés velem, akkor egy 60 perces egyéni konzultáción is részt vehetsz 30% kedvezménnyel, 7.000 Ft-ért. A kedvezményes egyéni konzultációt skype-on veheted igénybe!
 • Ha pedig szeretnél egy később induló csoporthoz is csatlakozni, akkor visszatérő gyerekzsivajos anyaként a későbbi csoportok részvételi díjából első alkalommal 20 %, minden további alkalommal pedig 10% kedvezményben részesülsz.
 • Mert ha a barátnőd (húgod/nővéred stb.) is együtt jelentkezik veled a csoportos coachingra, akkor a részvételi díjból mindketten kaptok 10% kedvezményt, így a csoportos coaching ára fejenként 13.500 Ft lesz.
 • Mert ha részt veszel egy csoportos coachingon, akkor automatikusan bekerülsz egy coaching támogatású titkos Facebook csoportba, mely a csoportos coaching alkalmak után is tud inspirálni és motiválni.

JELENTKEZÉS ITT


 

 

Az anyacoachingról bővebben itt olvashatsz
További kérdésed van a csoportos coachinggal kapcsolatban?

Írj nekem a coaching@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove