Visszaszámlálás…

gyerekzsivajMint tudjátok, megtörtént a beköltöző show. És nem épp egy villába, hanem ahogy az várható volt, a kórházba. Biztonsági okokból, elővigyázatosságból. Már több mint egy hete bent fekszem!

Szerencsére otthon nagyjából sikerült mindent elrendeznem és a blogra is igyekeztem előre dolgozni, hogy ne maradjatok bejegyzések nélkül. Olyan vagyok, mint a Tefal (mindenre gondol). 😉

A lényeg: innen már csak két részletben megyünk haza. Izgalmas!!! 😀 A srácok nagyon hiányoznak, de ahogy családilag ezekben a napokban fogamazunk: egy felsőbb érdek most azt kívánja, hogy az utolsó napokban távol legyek tőlük.

A nagy ágynyugalom és számomra igenis megerőltető pihenés közepette azért van időm figyelni a blogot, hiszen az én drága férjem a két nap alatt elfogyasztott mobilinternetemet sürgősen pótolta is. Ma pedig már a telefonos vacakolás helyett újra itt van velem a laptopom, Halleluja!!!

Szóval én itt vagyok, tudok reagálni a hozzászólásokra és a Facebook oldalunkon is elértek, úgyhogy nem ér ám lelépni, amíg én a kórházban heverészek! 😉

gyerekzsivajKöszönök nektek minden bátorítást, drukkolást itt a finisben, ígérem beszámolok majd arról is, ha megérkezik a legkisebb családtagunk, Máté baba. Terveink szerint a jövő héten, a konkrét dátum legyen meglepetés! (Remélem addig mindenképpen kihúzzuk…)

Szép gyerekzsivajos napokat kívánok nektek addig is szeretettel!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove

2 thoughts on “Visszaszámlálás…

  1. Kata, nagyon sokat gondolok rátok, és veled együtt számolom a napokat,hogy a babának hasznos együttlétetek minél kellemesebben és tovább tartson, hogy azonnal magadnál tarthasd,veled, melletted lehessen!Tudom, öregasszonyos dolog, de imádkozom is érte!Gondolatban megsimítom a fejedet,és óvatosan ölellek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*