Bemutatkozik a Tűsarok és Tornacipő Anyastúdió

 

gyerekzsivaj anyacoachingA Tűsarok és Tornacipő Anyastúdió főként a kisgyermekes anyukák jóllétét szolgálja.

Ez egy olyan családias hangulatú hely, ahol minden az anyukáról szól, és teljesen “normális” programokat kínálunk. 🙂 -meséli Bogárdi Zsuzsi, az Anyastúdió megálmodója és vezetője.

Az anyuka nyelvet tanulhat, mozoghat, kreatív foglalkozásokra járhat, pszichológiai workshopokon, tánctanfolyamon vehet részt vagy egy jó masszázst vehet igénybe.

Mindez a kisgyermekükkel otthon lévő anyukáknak megfelelő időben, többnyire délelőtt zajlik, és ami a legfontosabb, hogy az összes program ideje alatt lehetőség van gyermekfelügyeletet igénybe venni. Szakképzett dadusok vigyáznak a csemetékre az anya melletti szobában. A legtöbb programra akár be is viheti magával a kicsit az anyuka.

A lényeg, hogy ez nem baba-mama stúdió, hanem MAMA-baba stúdió, vagyis a mama programján lehet jelen a baba. Nálunk nincsen babás program, csak anyás. Mégis mindenhol ott lehet a baba.

Így az a legfőbb küldetésünk, hogy bűntudat nélkül fordíthasson magára az anyuka értékes énidőt, amivel saját magát tölti, és ezzel nem csak magának, hanem gyermekének, párjának, az egész családnak jót tesz.

A legtöbb anyuka amiatt aggódik, hogy még kicsi a baba, vagy éppen nagyobb, de úgysem lesz el…mi van, ha sír.

A tapasztalat azt mutatja, hogy valóban az anyukának kell a legnagyobbat lépnie. A babák a legnagyobb százalékban jól elvannak, a legkisebbek pár hónaposak akár a hordozóban, babakocsiban alszanak, cukin mosolyognak, ha a dadusok ringatják őket, akár a kiságyban pihennek. A nagyobbacskák érdeklődve ismerkednek az új helyzettel, játékokkal de van, hogy anya mellett vannak a mozgásórán, az énekkaron.

Előfordul, hogy nehezebb az elválás, de szinte mindig megoldódik ez is 1-2 alkalom után.

Az az anyuka, aki egyszer belekóstolt ennek az ízébe, és személyesen tapasztalta meg, hogy a kicsi biztonságban van, jól érzi magát, akkor már ő is duplán tudja élvezni a saját magára szánt időt.

Az anyastúdió címe: 1112 Budapest, Brassói út 91.

Az aktuális programokat itt nézheted meg!

Ne feledd, a gyerekzsivaj rendezvények is az Anyastúdióban kapnak helyet, ebben a hónapban találkozzunk az október 11-én induló “Békés önérvényesítés anyaként” csoportos coachingon és október 18-án az ingyenes gyerekzsivaj anyaklubban!

Save

Save

Save

Save

Save

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: