Blog

31248080_23842817917800763_5029211424337952768_n

Koraszülő anyukák támogatása

A koraszülő anyukák nehézségeiről, kihívásairól és a támogató csoportról beszélgettünk a BonumTV délelőtti magazinműsorában. Ez az a téma, aminek a fontosságára nem lehet elégszer felhívni a figyelmet! Mert a kisbabák intenzív ellátása mellett bizony nagyon fontos a szülőket is támogatni!  A felvételt itt tudod megnézni:    

tabuk nélkül az anyaság első évéről

MEGJELENT! Tabuk nélkül az anyaság első évéről

Több hónapja kezdtem bele egy könyv megírásába, mellyel az volt a célom, hogy tabuk nélkül beszéljek arról, milyen is édesanyává válni, hogy milyen az élet egy kisgyermekkel otthon.  Gondolom egyetértesz azzal, hogy a szülővé válás hatalmas változást jelentett a te életedben is! Mert ugye teljesen más egy munkahelyre bemenni nap mint nap és más egy Olvass tovább!

podcast gyerekzsivaj

PODCAST #2. Hogyan ne bukj bele az életmódváltásba?

Sajnos van néhány olyan banánhéj, amin tipikusan elcsúsznak az anyukák, amikor elhatározzák, hogy jobban odafigyelnek a táplálkozásukra, vagy amikor ráveszik magukat, hogy többet mozognak. Ideig-óráig tartják is magukat a tervekhez, de aztán sajnos mindig közbejön valami.  A podcast második részében ezekről a buktatókról van szó és arról, hogyan is kerülheted el őket! 

asszertivitás

Esettanulmány a villamoson: “Lakáj és Cseléd”

A közösségi közlekedés önmagában is egy esettanulmány tud lenni és mivel én nem vezetek, így nap mint nap részese vagyok. Mi a Farkasréti temető közelében lakunk. Egyik nap felszállt a villamosra két idősebb hölgy és egy idősebb úr és viszonylag közel telepedtek le mellettem, így különösebb hallgatózási szándék nélkül is fültanúja lehettem, miről beszélgetnek.