BREAKING! Apró nyilatkozat a médiában az apróságokért

gyerekzsivajAz úgy kezdődött, hogy a Koraszülöttek Hete keretében írtam a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinka PIC-ről (Perinatális Intenzív Centrum, vagyis Koraszülött Intenzív Osztály) és interjút készítettem drága Emmácskám doktornénijével (itt olvashatod). 

Aztán gyűjtést szerveztem a PIC javára és elvittem a kis szeretetcsomagokat az apróságoknak.

Ezután pedig egyszer csak egy megkeresés érkezett a gyerekzsivaj postaládájába. A Népszabadság újságírója, Veres Dóra kért fel egy koraszülöttekről készülő cikkhez. Olvasta a koraszülött témában készült bejegyzéseimet és Ő is felkarolta a témát. Így nagy örömömre, nem csak a még gyerekcipőben járó gyerekzsivaj blog, hanem egy országos napilap is kiemelten foglalkozik a témával. A cikkben újra nyilatkozik Czemmel doktornő, valamint az osztály vezetője, a főnővér és korababás szülők is! Érdemes elolvasni!

Ha legalább ennyit elértem a figyelemfelhívással a gyerekzsivaj blogon, már megérte!  😀

gyerekzsivajÉn mindig is szívemen fogom viselni a korababák ügyét, lehetőségeimhez mérten támogatom őket és kampányolok értük! És benneteket is erre foglak ösztönözni, az tuti!  😉

Hát indulhatna szebben a gyerekzsivaj blog számára a 2016-os év ilyen fejleményekkel, mondjátok meg őszintén?  🙂

Elöljáróban azt leszögezhetem, hogy a cikk abszolút politikamentes, mint ahogy a téma is pártállástól független! Remélem minden “oldalon” léteznek a korababák érdekében felszólaló újságírók.

Veres Dóra cikkjét az alábbi linken találjátok, az újságárusoknál pedig a Népszabadság január másodikai (szombati) számát keressétek, a Hétvége mellékletben olvasható az írás!

Save

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: