gyerekzsivajMég csak két alkalommal tartottunk “Csütörtöki chat”-napot, de máris tudok következtetéseket levonni a kezdeményezéssel kapcsolatban.  😀 

Az első, hogy szerencsére valóban elindult valami itt az éterben és többen is elmondtátok véleményeteket az adott témákkal kapcsolatban.

A második, hogy bizony  sokan elolvassátok a témafeltevő bejegyzést (ezt látom a honlap statisztikában, tudjátok, a Nagy Testvér mindent lát!  😉 ), de talán még bátortalanok vagytok ahhoz, hogy hozzászóljatok a témához!

Pedig (és ez a harmadik tapasztalat) igazán hasznos lehet egy-egy kérdést feltenni nektek is, hiszen ki tudja, talán épp a következő csütörtökön chat-téma lesz belőle!

gyerekzsivajÍgy van ez most is. Mert (és ez a negyedik következtetés) hiába virtuális csak  a társalgás, úgy látom, hogy van ugyan egy témafelvetés, de utána már teljesen kötetlen a csevegés és akár más vizekre is eljutunk, ami aktuálisan foglalkoztatja a hozzászólókat.

Szóval szerintem működni fog ez a “Csütörtöki chat”-  dolog, és valamelyest pótolni tudjuk majd a személyes gyerekzsivaj találkozókat.  Mivel most egy ideig (már a harmadik harmadban járok a kis pocaklakóval) nincs lehetőségünk személyesen találkozni, így tudjuk csak megoldani a gyerekzsivajos csevejeket. Persze a kávét és sütit magadnak kell biztosítani!  😉

Arra buzdítalak téged is, kedves olvasóm, hogy ne habozz! Ha érdekel egy téma, érintett vagy, kérdésed van, tedd fel nyugodtan! Hozzászólásoddal segíthetsz, hogy esetleg más szemszögből is lássuk az adott témát!

Most pedig akkor következzen a mai témánk, az altatás, melyet Emese egyik hozzászólásával vetett fel a múlt héten.

A kérdések a következők:

  • NEKED SEM ALSZIK EL ÖNÁLLÓAN A GYERMEKED ÉS ALTATNOD KELL ?
  • HOGY NÉZ KI AZ ALTATÁSI RITUÁLÉ NÁLATOK?
  • MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE AZ ALTATÁS?
  • HA NEKED MÁR SIKERÜLT TÚLJUTNI AZ ALVÁSI PROBLÉMÁKON, MONDD, HOGY SIKERÜLT LESZOKTATNOD A GYERMEKED AZ ALTATÁSRÓL?
  • MENNYI IDEIG TARTOTT, MÉG MEGSZOKTA A GYERKŐC AZ ÚJ RENDSZERT?
  • MIT NYERTÉL VELE?

gyerekzsivajGondolatébresztőnek megmutatom azokat a bejegyzéseket, amiket én írtam már a témában. Itt és itt találod őket.

Hogy hova írhatsz?

  • a blogra hozzászólást (csak egy felhasználónév jelenik meg az oldalon, amit te választasz.  Ha szeretnél inkognítóban maradni, válaszd ezt megoldást ? )
  • a  gyerekzsivaj Facebook oldalára a mai bejegyzéshez (ha saját profiloddal szólsz hozzá, azt mások is látják),
  • ha pedig teljesen privát szeretnél véleményt mondani, akkor írj az admin@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre, azt csak én látom!

csütürtökichatgyerekzsivajTémajavaslatot az admin@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre várok! Ha téged is fogalkoztat egy téma, keress meg, mindössze egy keresztnév megjelöléssel megvitatjuk a kérdést a “Csütörtöki chatban”.

Remélem, hogy a mai beszélgetés is interaktív lesz! Én már itt vagyok, várom a hozzászólásod és ígérem válaszolok is felmerülő kérdéseidre!

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: