“Csütörtöki chat” #5. Te hogyan tartasz rendet?

gyerekzsivajMár a PPP hadjárat közepén járunk mégis úgy látom, hogy számszakilag bizony vajmi kevesen állunk a harctéren. 🙁 Őszinte leszek, reméltem, hogy benneteket is elkap majd a gépszíj, mint engem, de valamiért nem így történt. Ezért gondoltam egyet és most megkérdezem, nektek mi a bevált módszeretek az otthonotok rendben tartására, hátha van jobb ötletetek!  Én már idekészítettem a tejeskávémat és várlak benneteket!  😉 Kíváncsi vagyok, hogyan takarítotok, hogyan tartotok rendet otthon gyerekek mellett?

Megint egy vallomás: én olyan ember vagyok, hogy vagy csinálok valamit (és akkor nagyon) vagy nem (és akkor nagyon nem)! Köztes út nincs. OK, aláírom, hogy nem vagyok egyszerű eset, de ez van.  😆

gyerekzsivajMost egy ideje én bizony nagyon rákattantam erre a PPP dologra és engem kifejezetten jóleső érzéssel tölt el, hogy pár hét elteltével már egyértelműen látszik az eredménye. Szerintem rendkívül hatékony módszer. És nekem a gyerekek mellett gyakorlatilag csak ez működik.

Ti kipróbáltátok már? Talán igen és csak képet nem akartok küldeni róla? Ha pedig nem, akkor eláruljátok, hogy nálatok milyen “rendfenntartó”, takarító módszer működik kisgyermeketek mellett?

Mai kérdések:

  • HOGY LÁTOD MOST LAKÁSOTOKAT, REND VAN MINDENHOL?
  • SZERINTED KISGYEREK(EK) MELLETT MI AZ A MINIMUM SZINT, AMIT TELJESÍTENI “ILLENE” REND TEKINTETÉBEN?
  • EZT A SZINTET SIKERÜLT ELÉRNED?
  • MILYEN MÓDSZER SZERINT TARTOD RENDBEN OTTHONODAT?
  • TUDSZ RENDESEN IDŐT SZÁNNI A “HETI” TAKARÍTÁSOKRA?
  • MIT GONDOLSZ A PPP-RŐL?

Ha van kedved, mondd el itt a Csütörtöki chatban a véleményed, oszd meg velünk tapasztalataidat.

Én egész nap figyelni fogom a hozzászólásokat, a felmerülő kérdésekre pedig mindenképpen válaszolok.

csütürtökichatgyerekzsivajÍrhatsz

  • hozzászólást ide a blogra,
  • hozzászólást a gyerekzsivaj Facebook oldalára ehhez a bejegyzéshez,
  • privát véleményedet pedig az admin@gyerekzsivaj.co.hu-n oszthatod meg velem.

Ha témajavaslatod van, vagy kérdést tennél fel (csupán keresztnév megjelöléssel) a Csütörtöki chatban, jelezd az admin@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címen!

Járjunk a végére ennek a takarítás dolognak, mert engem ez most tényleg érdekel… talán mindenhol őrült rend és patikatisztaság van és feleslegesen nyomatom itt ezt a PPP dolgot nektek?  😉 Ha igen, mondjátok meg őszintén, nincs harag!  😉

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: