gyerekzsivajMivel már a harmadik harmadba léptem és orvosilag el vagyok tiltva a pörgéstől, ezért sajnos jó ideig nem lesz alkalmunk személyesen találkozni, noha be kell vallanom, nagyon élveztem az eddigi gyerekzsivaj találkozók kötetlen hangulatát. Mindig úgy elszaladt az idő, hogy észre se vettük. Sőt volt, akire rátelefonáltak otthonról: HOL VAGY MÁR? 😉 

Hogy hol is? Jó helyen, hasonszőrű anyukákkal, de nem ám hasonszőrű problémákon problémázva, hanem könnyedén beszélgetve, tapasztalatot, véleményt cserélve. Mindezt jó hangulatban, egy szelet finom süti és egy csésze kávé társaságában.

Na ez az, amit sajnos most nem tudok már bevállalni, de ismertek… nekem mindig kattog az agyam valamin.. szóval azt találtam ki, hogy ha személyesen nem is, azért virtuálisan még találkozhatunk. És ez talán jó hír azok számára is, akik eddig személyesen amúgy sem tudtak eljönni a találkozóra, mivel nem Budapesten élnek…

Szóval kitaláltam a “Csütörtöki chatet”, ami igazából csak nevében chat. Mert így jól hangzik… 😉  De a lényege az, hogy ezen a napon szeretném, ha nem csak én írogatnék az éterbe hanem ti is elmondanátok a vélményeteket bizonyos kérdésekről, témákról.

Hogy hol érhettek el?

  • itt a blogon hozzászólásban (csak egy felhasználónév jelenik meg az oldalon, amit te választasz.  Ha szeretnél inkognítóban maradni, válaszd ezt megoldást 😉 )
  • a  gyerekzsivaj Facebook oldalán (ha saját profiloddal szólsz hozzá, azt mások is látják),
  • ha pedig teljesen privát szeretnél véleményt mondani, akkor írj az admin@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre, azt csak én látom!

Legyünk képben egymással, hisz egy közösséghez tartozni mindig jobb, mint tétován, kérdésekkel telve állni a nagyvilágban. Senki nem születik anyának, hanem azzá válik. Mindenkit megvisel a kialvatlanság, érik kudarcok, elbizonytalanodik döntési helyzetekben. Mindenkinek jól jön néha egy teljesen kívülálló gondolat, amely nem elfogult, mint egy baráté vagy családtagé.

Ne féljetek kérdezni sem! Amennyire én megismertem eddig a gyerekzsivaj blog olvasóit, mindannyian jóindulatú, melegszívű csajok. Szóval csak bátran!  😀

Témajavaslatokat az admin@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címen várok. Mit vitatnátok meg a gyerekzsivajban?

Mivel tegnap annyian tippeltetek a kis pocaklakóm nemére és tudjátok rólam, mennyire szerettem volna egy kislányt, ezért arra gondoltam, a mai téma legyen a baba neme, a kérdések pedig a következők:

  • TÉNYLEG MINDEGY A BABA NEME?
  • CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN, A TÖBBI NEM SZÁMÍT?
  • TE IS VÁGYTÁL ÚGY KISFIÚRA/KISLÁNYRA, HOGY KÖZBEN MÁSHOGY ALAKULT AZ ÉLETED?
  • HOGYAN FOGADTAD EL?
  • GYERMEKED SZÜLETÉSE UTÁN HOGYAN ALAKULT A VÉLEMÉNYED A KÉRDÉSRŐL?

csütürtökichatgyerekzsivajÉn már itt vagyok és várom a hozzászólásokat, véleményeket. Remélem jót beszélgetünk majd, ígérem, minden felmerülő kérdésre válaszolok, hogy tényleg interaktív legyen a mai párbeszéd!  🙂

 

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: