Édeskettes öt napon át

Édeskettes öt napon át

Na, erre sem nagyon volt példa az utóbbi években. Sőt, egyáltalán nem. A gyerekek távollétében (mint tudjátok maminál nyaralnak a héten) újra átélhettük milyen is az édeskettes lét. Őszinte leszek, egyszerűbb, könnyebb, plusz, rend volt a lakásban… De ma nem akarok a takarításról írni!  😉

Nosztalgiával gondol az ember azokra az időkre, amikor még gyermek nélkül, kettesben éldegélt a párjával és valóban, most látszik csak, mennyire más élet volt az! 

Nem mondom, hogy beszélgetéseinkben nem kanyarodtunk önkéntelenül is a fiúk felé (mit csináltak aznap, mit mondtak a telefonban, vajon szépen elaludtak-e, Dönci lebontotta-e már mamiék házát…???), azért mégis próbáltuk kihasználni, hogy végre kettesben lehetünk.

S hogy miket csináltunk a héten?

  • közös főzőcske (ezt régen is imádtuk)
  • esti filmnézés összebújva
  • beszélgetés egy pohár bor társaságában (és nem kellett arra figyelni, felébred-e valamelyik lurkó)
  • mozi (Jurassic World 3D vááááá, tetszett, pedig nem is szeretem az ilyen filmeket)
  • bowling (imádom)
  • vacsora egy étteremben

Néha jó édeskettesben lenni, lehetne többször is, hogy őszinte legyek. Tényleg be kéne vezetni azt a heti egy randi napot, amit oly régóta szeretnénk! De ki vigyáz a lurkókra?! Úgyhogy most ebből merítünk jó időre, ki tudja, mikor lesz legközelebb lehetőségünk CSAK kettesben lenni?

Te szoktál randizni a férjeddel? Hogyan tudjátok megoldani a gyerekek mellett? Miket szoktatok csinálni együtt, túl a “diszkókorszakon”? 😀

Remélem megosztod Velem, tényleg kíváncsi vagyok! 🙂

(Főleg arra, hogyan oldod meg, hogy kettesben is el tudjatok menni valahova…)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: