Fehér Tünde személyi stylist tanácsai kisgyerekes anyukáknak

gyerekzsivajMa a Stílus és Siker oldal személyi stylistja, Fehér Tünde ad öltözködési tanácsokat kisgyerekes anyukáknak itt a blogon!

Lássuk, lássuk! 🙂

“Már megszületett a baba, mi azonban még jó néhány hónapig a kismamaruhákat viseljük. Szülés után azonnal bizony nem tudjuk azokat a ruhákat hordani, amik szülés előtt tökéletesen álltak rajtunk.

A hasunk még nem húzódott vissza teljesen, és a szülés előtti súlyunkat sem nyertük vissza.

Nem is szabad ezt a dolgot túlságosan erőltetni. Szoptassatok, étkezzetek egészségesen, én pedig hozok néhány trükköt, hogy hogyan csalhattok az öltözködéssel. 🙂

gyerekzsivajA bő kismamaruhák ebben a kánikulai melegben nagyon kényelmesek, ráadásul a maxi ruhák az idei nyári trendek legkedveltebb darabjai is. A bő szabású kismamaruhához válasszatok egy övet, és máris egészen más lesz a hatás.

Életünkben ebben az időszakában hajlamosak vagyunk arra, (és utána is még jó sokáig) hogy a baba teljesen átveszi az irányítást az életünkben és az „énidő” az maximum egy jó alvásban nyilvánul meg. A póló és a farmer mindig kéznél van, így azt a legkönnyebb előkapni egy nagy sétához vagy játszóterezéshez.

Ezt is lehet csinosan és stílusosan…

gyerekzsivajA farmernadrágból előnyösebb a magas derekú a csípő fazonnal szemben, mert az összetart, és lenyomja a pocakot, egy kicsit a még megmaradt kis úszógumikat is takarja.

Érdemes a pólót egy kicsit kibuggyantva viselni a nadrágból, ezzel eltakarjuk és eltereljük a figyelmet a pocakunkról.

A figyelmet még úgy is elterelheted a problémás területekről, ha egy szép ékszert, sálat vagy kendőt teszel a nyakadba. Így mindenkinek az arcod közelébe vonzod a tekintetét és nem a problémás, has-derék-csípő területére.

Kellemes babázós napokat kívánok Nektek!”

Fehér Tünde
személyi stylist és ruhatervező
facebook/Stílus és Siker
www.stilusessiker.hu

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: