Heti pozitív #6.

gyerekzsivajNektek mi dobta fel a heteteket? Egy nagy séta? Egy jó könyv? Beszélgetés egy régi barátnővel? Randiest a páratokkal?

Várom az élménybeszámolót! Addig pedig elmesélem, hogy velem mi történt a héten! 😀 

 • A hét elején kontroll laborvizsgálatra kellett mennem. Tudtam előre, hogy nyitás előtt már az utcán fog kígyózni a sor vége a kórházban. Mivel már nem voltam sem kismama, sem gyerekkel érkező, sem rosszul lévő beteg, hát bizony, lőttek a VIP státusznak és ki kellett várni a soromat. Ám nagy meglepetésre húsz perc alatt letudtam az egészet, mert ahogy beindult a gépezet, csak úgy szippantotta be magába az embereket! Hurrá, ez is megvolt. 😎
 • Most egy ideig nem szeretném, ha vérvételre kéne mennem, sőt, semmilyen szúrásra-vágásra nem vágyom már!
 • Mivel a laborom jó lett, gyerekzsivajaz orvosom végre engedélyezte az ülőfürdőt. Ez azon dolgok egyike, ami már rettenetesen hiányzott, úgyhogy már aznap este el is vonultam és elmerültem a habokban egy jó könyv társaságában.
 • Aprópó jó könyv: egyik barátnőm kölcsönadott egy könyvet. Nagyon tetszik! Mivel az esti olvasást általában kihagyom mostanában és inkább alszom, amennyit lehet, így már régen vettem könyvet a kezembe, de a fürdőkádban ez most nagyon jól eső kikapcs volt.
 • Vissza a régi kerékvágásba: túl a kórházon, takonykóron végre helyreáll a régi rendszer, s így Gergő már heti kétszer tud menni úszni. Rém büszke volt a gyerekzsivajmatricára, amit edzőbától kapott! 😉  Megmosolyogtam lelkesedését, nagyon aranyos volt, ahogy újságolta, hogy dicséretet kapott úszáson.
 • S amíg a férjem edzésen volt Gergővel és kis Máté aludt, kettesben bandáztam Bencussal. Vacsit készítettünk, beszélgettünk, dominóztunk. Csak mi ketten! 😎
 • Az éjjeli szoptatást többnyire félkómában tudom le, de egyik éjjel úgy fújt kint a szél, hogy azonnal észhez tértem és ahogy magamhoz öleltem szuszogó kis hercegemet, arra gondoltam, milyen csodálatos, hogy mi most itt ketten, gyerekzsivajegészségben, összebújva… és sóhajtottam, hogy több ilyen már nem lesz… nagyon szeretek babázni!
 • Bence a nagy beöltöző művész a családban, egyik reggel ismét egy remek szettben jelent meg az asztalnál. Szóval most már azt is elmondhatom magamról, hogy egy asztalnál ültem a sheriffel/rendőrbácsival. Igyekeztem is jól viselkedni reggelizés közben! 😀
 • Egy jókívánság Bence szájából az öccsének miközben odabújt hozzá: “Máté, kívánok neked egy kis autót!” Hűha, ezt talán még tudjuk teljesíteni. 🙂 Cuki nem?
 • A heti blogtevékenységem kilencven százalékát az új hírlevél-sorozat szerkesztése, az ételek készítése és fotózása tette ki. Ez amúgy rendkívül hasznos volt, hisz ezáltal már el is kezdtem a diétámat! Ha szeretnél csatlakozni egyre bővülő csapatunkhoz, itt megteheted!
 • Egyik délután együtt játszóztunk Gergő ovis barátjával, velünk volt a húga is, gyerekzsivajakivel Bence szeret bandázni. Kis Máté a babakocsiban pihent, mi pedig tudtunk felnőttes dolgokról csevegni a gyerekek anyukájával. Szuper délután volt, mindenki jól érezte magát! 🙂
 • S ami minden alkalommal feldob: puha kis baba talpacskákat puszilgatni pelenkázás után. 😀

Nos nekem ezek a dolgok tették széppé és örömtelivé a hetemet.

Te milyen élményekre emlékszel szívesen?

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: