Heti pozitív #7.

gyerekzsivajVasárnap van, méghozzá az első májusban, úgyhogy köszöntsük ma szeretettel az édesanyákat! Puszi innen is, Anya!!! 😛

S mivel vasárnap van, következzen az eheti Heti pozitív is!

  • gyerekzsivajGergő ovis szülinapi buliba volt hivatalos és (két szoptatás között) én kísértem el. Így végre én is kimozdultam a négy fal közül, sőt egy remek cappuccino-t is sikerült elfogyasztanom értelmes felnőtt témákról beszélgetés közben. A játszóház ugyan nagyon durván hangzavaros volt, de így legalább igazi meghitt kis paradicsomnak tűnt a házi gyerekzsivajunk, amikor hazaértünk. 😀
  • Családi barát házaspár villámlátogatása dobta fel az egyik napunkat a héten, Réka Bence (egyik) nagy szerelme, szóval nagy volt az öröm, amikor úszás után együtt mentünk a kis lover boyért.
  • A héten kétszer is volt, hogy a nagyok nem ébredtek fel Máté hajnali szoptatásakor, így a reggeli kávémat extra tejhabosítós kényeztetéssel készítettem el, és a legjobb az volt benne, hogy nem két perc alatt kellett felhörpintenem.
  • gyerekzsivajBevállaltam…. hét héttel szülés után Skinny farmert rendeltem a neten… öööööö, ami a méretet illet, rámjött, comb és fenék ok, csak a hasamon kell még dolgozni….  azt mondjátok türelmetlen vagyok???
  • A közös foglalkozás jegyében angoloztunk a fiúkkal (oviban Gergő már második éve tanulja és nagyon ügyes, egy csomó mondókát tud!), mivel anno én is imádtam nyelveket tanulni, már most látom, hogy miben tudom majd segíteni később a fiúkat, ha iskolába mennek. De hogy matekozni ki fog velük??? 😉
  • Ihletet kapva a gyerek-angoltól, magam is újra belevágtam. Ismét 5 perc angolozom, főleg szoptatás közben. Van miből válogatni, a postaládám teli van a bontatlan hírlevelekkel. Na de majd most! Máté napközben hatszor eszik, szóval akár haladhatok is a nyelvtudás felfrissítésében. Plusz, így kisherceg is szert tesz némi passzív tudásra már nem egészen két hónaposan. Hát nem csodálatos?
  • gyerekzsivajVégre sikerült összehozni a közös Darts-nézős estet nálunk a barátnőmékkel. S ha már átugrottak, Juci ilyen szuper saját készítésű memóriajátékkal lepte meg a srácokat! Nagyon köszi, Juci, jelentem játszanak is vele a huligánok, csak Bence előszeretettel fordítgat addig, amíg nem leli meg az elsőre felfordított gombocska párját. És ez okoz némi feszültséget Gergőben, hogy finoman fogalmazzak. Szóval a lelkesedés megvan, de a játéktudáson még csiszolni kell!
  • gyerekzsivajA hét végére végre visszatért a jó idő, így szombaton ismét a kertben grillezett a csipet csapat. Chef-bácsi (a férjem) ezúttal oldalast és kürtős kalácsot készített!  Hmmm, de finom volt!!! 😀 S amíg a gyerekek a kertben voltak apával, én odabent mindent kivasaltam, hurrá!

Így telt tehát ez a hetünk. Ha van kedved, számolj be Te is arról, hogy Neked mi okozott örömet ezekben a napokban! Tudod, minden apró szépnek, kicsi jónak lehet örülni, ha odafigyelünk rá!  😀

gyerekzsivaj

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: