Hogyan férhet bele minden 24 órába?

A minap visszajelzést kaptam egy kedves ügyfelemtől, aki időgazdálkodási problémával keresett meg.

Kisgyerekes anyaként sokak számára jelent kihívást az időzsonglőrködés, ezért szeretném Nektek megmutatni Emese visszacsatolását a coachingunkról, hogy lássátok, mivel foglalkozom, miben tudok segíteni, ha ilyen jellegű elakadásotok van!

Amikor először hallottam az anyacoachingról, kissé szkeptikus voltam azzal kapcsolatban. Felmerült bennem a kérdés, hogy ugyan miként tudna segíteni a problémás élethelyzeteim megoldásában egy vadidegen ember?

Kisgyermekes anyukaként sokszor problémát jelent, hogyan is oldjam meg a napi teendőimet, hogy a 24 órába minden beleférjen: a háztartás ellátása, főzés, bevásárlás, kislányommal való foglalkozás, sport, pihenés, kikapcsolódás. Sokszor kész káosz volt a napom.

Egyéni konzultáció keretében Kata a hatékony időgazdálkodás kialakításában volt segítségemre. Számomra felüdülés volt az első alkalom. Kata nagyon kedves, figyelmes volt, hamar sikerült bizalmamba fogadni őt.

Kérdéseivel, építő jellegű észrevételeivel, megjegyzéseivel “felnyitotta a szemem”, hogyan tudok hatékonyabban gazdálkodni az időmmel, hogyan tudom felhasználni, javamra fordítani a rendelkezésemre álló erőforrásokat, hogy mindenre jusson időm és elégedetten feküdjek le este.

Már az első alkalom után sokkal ügyesebben gazdálkodok az időmmel, letisztultabbak, tervezettebbek a napjaim, több “várólistás” tennivalót is sikerült elvégeznem és ez nagyon jó érzéssel tölt el.

Nagyon szépen köszönöm,  Kata! „

N. Emese

Én pedig köszönöm Emesének a visszajelzést! 🙂 Csak így tovább, hajrá, hajrá! “mondá a kócs…” 🙂

Ha Neked is nehezedre esik az időd hatékony beosztása és szeretnél megoldást találni arra, hogyan jusson mindenre időd, amire csak szeretnéd, ami fontos számodra, akkor jelentkezz hozzám egyéni konzultációra!

Ketten együtt kisütjük, hogyan tovább! 🙂

Semmi más dolgunk nincs, csak beszélgetni és nem fog fájni, ezt ígérem! 😉

Ha szeretnéd elolvasni egy szintén hozzám forduló édesanya történetét, akinek a legnagyobb kihívással kellett megküzdenie, hiszen gyermeke egészségi problémákkal küzdött, akkor olvasd el a cikkem a Babaneten.

Save

Save

Save

Save

Save

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: