Hogyan könnyíthetsz kisgyerekes mindennapjaidon?

NEM, nem ez a megoldás! 🙂

Kisgyerekes anyaként néha bizony azt sem tudjuk, hol áll a fejünk. Ezer felé kell figyelni, szervezni kell, elmenni, elvinni, elhozni, megcsinálni,  leadni, feladni, átadni… a nap végén csak úgy zsong az agyunk és mégis…. nincs megnyugvás, mert valahogy mindig az az érzésünk, hogy nem értünk a dolgaink végére, vagy épp elfelejtettünk valamit.

Ha Te is érzel néha így, olvass tovább!

És valóban…. bizony elfordul, hogy elmulasztunk egy-egy határidőt, hogy elfelejtünk ezt-azt, hogy útközben hazafelé még eszünkben volt, de aztán belépve a lakásba, huss kiszállt a fejünkből az elintéznivaló..

Mindenkivel előfordul…

Éppen ezért vallom, hogy a gyerekzsivajos édesanyák mindennapjait nagyban megkönnyíti, ha meg tudják szervezni-tervezni napjaikat, ha olyan rutinokat, szokásokat alakítanak ki, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy gördülékenyebben teljenek a napok.

Azt direkt nem mondom, hogy gördülékenyen, hiszen gyerekek mellett, mint tudjuk semmi sem 100 %-ig kiszámítható (de egyáltalán van valami az életben ami az?!)

Sokat-sokat-sokat dolgoztam azon, hogy segíthessek Neked, aki azt mondod, gyerek mellett semmire sincs, időd, szétfolynak a napjaid, időzavarban szenvedsz. ÉS EZ BIZONY ZAVAR.

Ha nem zavar, vagy ha átlátsz a káoszon, akkor OK. Ha Neked így is OK, akkor nem szóltam. 😉

De ha mégis szeretnél valamit tenni azért, hogy hatékonyabb légy, akkor tudok neked mutatni valamit! 🙂

Készítettem egy  online tanfolyamot kedves időzavaros anyatársam, hogy segítsek neked a hatékony időgazdálkodásod kialakításában!

Mert három gyermekem mellett én magam is azt tapasztalom, hogy ha tudatosan állok a családi életünk menedzseléséhez, pláne a logisztikához ennyi gyerek mellett, akkor azért igenis sikerül flottul megszervezni a mindennapjainkat.

Persze az is lehet, hogy pont Nálad van a bölcsek köve és szuper idővarázsló vagy, akkor gratulálok és csak így tovább! 😉

De ha úgy érzed, lenne még min csiszolni és van még hova fejlődni a hatékonyság terén, akkor kukkants rá a tanfolyam oldalára és ha kedvet kapsz, csatlakozz tanfolyami csapatunkhoz.

Megsúgom: már vannak jelentkezők és maximum 20 fővel tudom indítani a tanfolyamot, mivel a tanfolyam során egyéni konzultációs lehetőséget is biztosítok a résztvevőknek.

A TANFOLYAM HÁROM CSOMAGBAN KAPHATÓ!

NÉZD MEG MOST!>>> IDŐVARÁZS TANFOLYAM

Mentés

Mentés

Mentés

%d blogger ezt szereti: