IDŐVARÁZS TANFOLYAM

2017-BEN UTOLJÁRA!!!

Ha kisgyerekes anyaként örökös időzavarban szenvedsz...

Ha úgy érzed, nincs időd semmire...

Ha azt látod, hogy kifolyik kezedből az idő, mert nem vagy kellően hatékony...

akkor az Idővarázs tanfolyam NEKED való!

suitcase-1077334__180

édesanya vagy...

Tény, hogy nagyobb kihívás egy teljes család összes programját menedzselni.

hands-587779__180

társ vagy...

Elhiszem, ha azt mondod, nincs időd minőségi időt tölteni a pároddal.

anyacoaching

NŐ vagy...

Tudom, hogy szeretnél néha önmagaddal is foglalkozni. Gyerek nélkül!

Most megtanulhatod, hogyan legyél úrrá az örökös időzavaron!

tervezés hiánya...

Tudnod kell, hogy az időzavar nem oldódik meg magától, ha nem teszel ellene.
Minél tovább halogatod, hogy megtanulj hatékony lenni, annál inkább elúszol a teendőiddel, a határidőkkel.

TŰZOLTÁS...

A legtöbb anyuka, aki nem tervez-szervez tudatosan előre, igazából csak tűzoltást végez: oda kap, ahol már ég a ház.

Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy nem oldja meg a valódi problémát, mindössze gyorssegélyt jelent egy-egy helyzetben, de nem biztosítja azt, hogy kiegyensúlyozottan, kiszámíthatóan teljenek a napok.

 

Mi lesz később?

Mi lesz akkor, ha már nem egy, hanem több gyermekről kell gondoskodnod?

Mi lesz, ha már nem otthon leszel, hanem visszamész dolgozni? Akkor aztán tényleg még kevesebb időd lesz az otthoni teendőidre, a programszervezésekre!

 

Mit nyújt az Idővarázs tanfolyam?

A szeptember 18-án induló 10 hetes tanfolyamon munkafüzetekkel dolgozunk és olyan témaköröket dolgozunk fel, amelyek segítenek a hatékony időgazdálkodásod kialakításában. Nem egy általános recept alapján, hanem rád, a te családodra szabva.

Olyan témakörökről lesz szó, mint a

 • prioritások kialakítása, hogy jusson időd a számodra valóban értékes és fontos személyekre és dolgokra
 • heti tervezés AJÁNDÉK HETI TERVEZŐ SABLONNAL!
 • értékes idő nyerése felesleges tevékenységek kiszűrésével (erre négy technikát is mutatok a tanfolyamon)
 • új szokások bevezetése, és a szokások rögzülésének biztosítása
 • a tervezés-szervezés fontossága, szokásoddá alakítása
 • megoldás arra, hogy a "nem szeretem" és halogatott dolgaid is pipálva legyenek
 • bővíthető erőforrásaid feltérképezése
 • személyes hatékonyságod növelése

A számok szerelmese vagy? Íme a tanfolyam számokban:

 • A teljes tanfolyami munkaanyag 111 oldal
 • A tanfolyam során 21 gyakorlatot végezhetsz el!

Ezt mondta néhány anyuka, aki már elvégezte a Idővarázs Tanfolyamot :

"Az idővarázs tanfolyam elvégzése sokat segített abban,hogy szervezettebb legyen a napom. Két kis gyerekkel van már egyfajta rendszerünk, amihez tartom magam, de én a halogatós típusú emberek közé tartozom. Ha valami nem sürgős,akkor nem csinálom meg azonnal, főleg, ha nemszeretem dologról van szó. A tanfolyam ráébresztett arra, hogy mennyi időrabló tevékenységet is végzek, és hogy mennyivel jobb lenne, ha a nemszeretem feladatokat minél hamarabb elvégezném. A gyakorlatoknak köszönhetően tudatosabban tervezem a napom, hetem, ami most különösen jól fog jönni, hiszen több munkám lesz, amit itthonról kell elvégeznem, míg a gyerekek oviban vannak. Az idővarázs tanfolyam több időt varázsolt számomra. Bár nem mondom, hogy már nincs hova fejlődnöm, de szuper gyakorlatokat kaptam és egy olyan eszközt, amelyet most már bármikor elővehetek, ha elakadnék, vagy kicsúsznának a kezem közül a dolgok. Köszi Kata!!!!"

Stáhly Nikolett

Az Idővarázs tanfolyam nagyon sokat segített a napjaim megszervezésében a 2,5 és a 3,5 és éves fiam mellett…ja, és az apukájukat se felejtsem el, akihez szintén logisztika kell.🙂 Minden napom egy káosz volt, s bár egy darabig mindent észben tartottam, s azt hittem, így is marad, általában mire hazaértem az óvodából simán kiment a fejemből, hogy aznap épp jön a védőnő, vagy elfogyott a pelenka itthon. Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mennyi mindent, s sokszor mennyi mindent kell EGYSZERRE észben tartani, prioritásokat meghatározni, szervezni, tervezni stb. (oviba indulás, vásárlás, főzés, takarítás, oviból hazahozni a nagyot, kérelmet írni a férjemnek, tárgyalni menni, óvodai ügyeket intézni, orvoshoz vinni a fiúkat, kis időt magamra is fordítani, szabadidő a férjemmel stb.). Az IV-tanfolyam óta meg tudom tervezni a napom, sőt a hetemet, több idő jut magamra, s ezáltal mindenki boldogabb, nyugodtabb… Ahogy a rendrakásban, s a menütervezésben (vásárlásban), úgy az időm beosztásában is megtaláltam a nekem megfelelő, rám szabott módszereket.🙂 Köszönöm, Domokos Kata!"

H. S. Ági

Az Idővarázs Tanfolyam nagyon hasznos volt számomra. A felépítése elgondolkodtató. Többször viszza kell térnem egy-egy témakörhöz hogy jobban átlássam és átdolgozzam az ott összegyüjtött információt magamról. Olyan munkaanyagot kaptam, amire számítottam, egy gyakorlatias anyagot vártam és azt kaptam. Hogy melyik rész tetszett a legjobban? A ne pazarold az időd és az új napirend kialakítása. Leginkább az alábbi területeken fejlődtem: szervezés, beosztás, átláthatóság. És még egy dolgot szeretnék hozzátenni... a párom szerint is szervezettebb, tervezettebb, hatékonyabb lettem! Ő is látja a változást! Köszönöm szépen!

D. Erika

Pont a legjobbkor érkezett az idővarázs tanfolyam, nagyon sok megoldandó dolog volt az életemben. Magát az idővarázs tanfolyamot életmentő segítségnek gondolom ebben a rohanó világban egy mai anyukának. A munkaanyag tökéletesen rávezet minden olyan dologra, amin a hétköznapi élet során még csak el sem gondolkodik az ember. Kata szuperül kidolgozta a tanfolyam tananyagát és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat és segédanyagokat. Sikerült végigcsinálnom a tanfolyam összes részét.A tanfolyam lebontása pont jó, így hogy hetente jöttek a "leckék" mindig volt időm kidolgozni az adott heti anyagot. Az összes rész nagyon elnyerte a tetszésemet, ha egyet ki kellene választanom akkor az "A tevékenységnapló elkészítése" lecke lenne(bár alig tudok választani, mind szuper), mert nagyon sokat segített (nagyon régóta halogattam egy ilyen tervező elkészítését, de sosem volt rá időm, így Kata által hatalmas előrelépési segítséget kaptam - amit még egyszer nagyon szépen köszönök! :)) Szerintem a legjobban az "időrablók-kiiktatása" területen fejlődtem, ezzel volt az egyik legnagyobb problémám eddig. Az én időgazdálkodásomban még a gyerekekkel való összedolgozáson van még fejleszteni valóm, mind fizikai és lelki területen. Nekem így tökéletes a "munkaanyag" és a kidolgozása, ahogy van. Habozás nélkül ajánlanám másoknak is az idővarázs tanfolyamot. Még egyszer nagyon szépen köszönöm Kata a segítséged, nagyon hálás vagyok, és hogy megismertelek. Biztos vagyok benne hogy fogunk még együtt "dolgozni" 🙂 🙂

Tóthné Lányi Nikolett

Most rajtad a sor! Szerezd meg Te is a tudást, mellyel tervezhetővé, kiszámíthatóvá válnak a napjaid!

A TANFOLYAM HÁROM CSOMAGBAN ÉRHETŐ EL!

.

VIP

27.999

Forint

Hetente egy munkafüzet 10 héten át, 111 oldalnyi gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyag.

3*60 perces skype-os konzultáció, így egy négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!

A tanfolyam teljes ideje alatt e-mail-ben rendelkezésre állás

Yoga

Personal Trainer

extra

17.999

Forint

Hetente egy munkafüzet 10 héten át, 111 oldalnyi gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyag.

2*60 perces skype-os konzultáció, így egy négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!

A tanfolyam teljes ideje alatt e-mail-ben rendelkezésre állás

alap

11.999

Forint

Hetente egy munkafüzet 10 héten át, 111 oldalnyi gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyag.

1*60 perces skype-os konzultáció, így egy négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!

A tanfolyam teljes ideje alatt e-mail-ben rendelkezésre állás

Hetente egy munkafüzetet 10 héten át, amelyet az általad megadott email-címre küldök el. Gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyagot küldök, a felesleges rizsát én sem szeretem... untat és nincs időm rá... ;-)!

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK? OLVASS TOVÁBB A RÉSZLETEKÉRT!

Miért jó ez az online tanfolyam?

Mert tudom, hogy kisgyermekes anyaként milyen nehezen szabadulsz el otthonról, pláne gyermek mellől. Meg tudnád ezt oldani gyermek nélkül tíz héten át mindig fix időpontban? Most ezen nem kell gondolkodnod, hiszen a tanfolyamon részt tudsz venni akkor is, ha nincs, aki vigyázzon a gyermekedre, vagy egyébként sem tudnál jönni, mert oltásra van időpontotok vagy inkább játszótereznétek egyet.

A magad ütemében haladhatsz, mivel nem fix időpontokban tartjuk a tanfolyamot, hanem a hétfőnként kiküldött leckékre egy teljes heted van, hogy feldolgozd az anyagot. Így magadnak osztod be az idődet, kényelmesen, ahogy épp meg tudod szervezni. Tudom, milyen nehéz időt találni pl. egy tanfolyam elvégzésére gyerekzsivajos anyukaként, hisz épp ezért is érdeklődsz most a hatékony időgazdálkodás iránt, nemigaz? 😉

Olcsóbb is, mintha tíz héten át személyesen kellene elmenned valahova. Gondolj az utazási költségre, az esetleges gyerekfelügyeleti díjra, ha épp nem a nagymama vigyáz a gyerkőcre. Plusz nem kell termet bérelni, aminek díja aztán beépülne a képzés árába

 Részletfizetési kedvezményt kérhetsz az EXTRA és a VIP csomagra!

 

Mi az, hogy coaching támogatás?

Igen, jól látod, ez egy coaching támogatású tanfolyam!

 • coaching, ami  a jelenre fókuszál és a jövőbeli megoldásokat keresi
 • igen, megoldásokat keresünk és nem azon agyalunk, mi miért rossz, mi miért nem működik
 • nincsenek tuti receptek, nem mondom majd meg, hogy ezt így vagy így csináld
 • gondolatébresztő kérdésekkel, feladatokkal és gyakorlatokkal a saját eszköztáradból, lehetőségeidet felmérve találod meg azt a megoldást, amely neked, a te családodban működni fog
 • igen, dolgozni fogsz, nem csak olvasol, hanem gyakorlatokat, feladatokat végzel és házi feladatot is kapsz!
 • mindeközben pedig a tanfolyam időtartama alatt egyéni  támogatást is kapsz, ha elakadnál!

 

Hogyan kapod meg a leckéket?

Szeptember 18-tól kezdve 10 héten át minden hétfőn délelőtt érkezik az új munkafüzet az általad megadott e-mail címre. Egy teljes heted lesz a munkafüzet feldolgozására.

 

Ki segít, ha elakadtál?

Dr. Domokos Katalin vagyok, jogász, a gyerekzsivaj blog szerzője és anyacoach.

Rendszeresen írok a Babanet portálra, ahol saját rovatom van  és szakértőként találkozhatsz velem a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is.

Emellett a Koraszülő Anyukák Támogató Csoportját vezetem a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

A coaching támogatású Idővarázs Tanfolyamon én segítelek abban, hogy hatékonyabbá tehesd időgazdálkodásodat a gyerekzsivajos mindennapokban!

A skype konzultációt a tanfolyam időtartama alatt tudod igénybe venni!

 

Meddig és hol lehet jelentkezni?

Szeptember 14-ig lehet ezen az oldalon jelentkezni, ez egyben a fizetési határidő is!

Mivel a tanfolyam résztvevői számára kedvezményes egyéni konzultációs lehetőséget biztosítok, ezért a tanfolyamot maximum 20 résztvevővel tudom elindítani.

FONTOS! Ha betelik a létszám, lezárom a jelentkezést! Ha szeretnél jönni, ne halogasd a döntést, foglald le a helyed most!  

 

Mi történik jelentkezés után?

Az általad megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben megkapod a díjbekérőt, és kérlek, hogy legkésőbb szeptember 14-ig-ig utalj, hogy biztosítsd a helyed a tanfolyamon. Ha nem kapsz levelet akkor kérlek nézd meg a spam és a promóciós mappát is, hátha odakerül a levél. Ha nem kapod meg a visszaigazolást 1 órán belül, kérlek írj nekem a tanfolyam@gyerekzsivaj.co.hu e-mail címre.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: szeptember 14.  Az első leckét szeptember 18-án küldöm azoknak, akik a fizetési határidőig átutalták a tanfolyam díját! 

 

Hogyan tudsz fizetni?

Banki átutalással, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott bankszámlaszámra kell átutalnod a részvételi díjat legkésőbb szeptember 14-ig ahhoz, hogy megkapd az első leckét május 15-én. A tanfolyamon az első 20 befizető vehet részt!

FONTOS! Tudom, hogy kisgyerekes anyaként nagyon meg kell gondolnod, mire is költesz, s általában az utolsó dolog, amire egy édesanya költ, az saját maga. Mivel azonban abban, hiszek, hogy az egész családod nyer azzal, ha túljutsz az időgazdálkodási nehézségeken, így EXTRA és VIP csomag választása esetén kérhetsz részletfizetést! Ha ezt szeretnéd, jelentkezés ELŐTT írj nekem a tanfolyam @gyerekzsivaj.co.hu  e-mail címre és egyeztessünk a részletekről! 

Biztos, hogy menni fog ez Neked?

Annyira hiszek abban, hogy ez a tanfolyam segítségedre lesz időgazdálkodási nehézségeid leküzdésében, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra az esetre, ha

 • a kitöltött munkafüzetek,
 • elvégzett gyakorlatok és házi feladatok,
 • valamint a  felhasznált egyéni konzultációs lehetőségek

ellenére sem érsz el pozitív változást az időgazdálkodásod javításában! 

Szervezd hatékonyabban idődet kisgyermeked mellett is!

Nincs több elúszás, nincs több elmulasztott határidő! Nincs több halogatás és időzavar!

JELENTKEZZ MOST!

Mentés

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove