Karácsonyi kihívás indul!

Karácsonyi kihívás indul!

Mi lenne, ha idén karácsonykor nem maradna minden az utolsó pillanatra és időben végeznél az ünnepi készülődéssel?

Valószínűleg Téged is zavar, hogy már október óta megy a karácsonyi hajsza a boltokban, és a reklámokban is csak nyomják hogy “vegyél vegyél, vegyél”…. szétzúzva ezzel az ünnep lényegét és varázsát.

Mégis, ha ennyire az arcukba tolják, hogy közeledik karácsony, vajon hogy lehet az, hogy az utolsó napokban mégis veszett fejsze nyele a meghitt, békés ünneplésnek már a gondolata is. Mert ugye mi is jellemez minket anyákat ilyenkor? Eszeveszett kapkodás, rohanás, stresszelés… És tuti valami lemarad, kimarad, elfelejtődik.

Legyen ez most másként!

Csatlakozz a gyerekzsivajos anyukák zárt csoportjához, ahol december 1-jén indul a karácsonyi kihívásunk!

Célunk, hogy ne maradjon semmi az utolsó pillanatra és ne agybaj közeli állapotban érjenek minket az ünnepek!

Azaz:

  • ne szenteste vedd észre, hogy kiégett az izzósor (velünk néhány éve megtörtént, mert ugyan ki ellenőrzi júliusban az égőket???, na azóta ez is része a „felkészülésnek”)
  • ne kapj pánikrohamot, mert túltervezted magad, a kapkodásban meg nincs kész a hús, folyós lett a süti krémje és összedőlt a mézeskalács házikó is (úgy, hogy még a Facebookra sem tudtad posztolni… :mrgreen:
  • ne járj úgy, hogy valakinek nem tudtad megvenni/elkészíteni a neki szánt ajándékot, ezért utolsó pillanatban félőrülten talpalsz az örvénylő embertömegben egy plázában, hogy valami értelmes dolgot adhass mégis szerettednek.

A csoportban már több mint 50 anyuka jelezte részvételét a kihíváson, tehát egy igazi interaktív eseményre számíthatsz, ahol együtt ötletelünk, tapasztalatot cserélünk, inspiráljuk egymást.

Benne vagy? Csatlakozz most a csoporthoz és tarts velünk a Karácsonyi Kihíváson!  Belépés után hívd meg kisgyermekes barátnőidet is! 🙂 

KATTINTS A KÉPRE ÉS CSATLAKOZZ ZÁRT CSOPORTUNKHOZ!

%d blogger ezt szereti: