Karácsonyi Tervező Workshop

Jó, jó… tudom, téged is kiver a víz, hogy a plázák, boltok már októberben karácsonyi dekorációval vannak teleaggatva és a Jingle Bells harsog a hangszórókból… Ugyanakkor tény, hogy nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést, pláne, ha kisgyermekes anyuka vagy, tehát az amúgy is bonyolult időgazdálkodási keretek közé meg a karácsonyi készülődést, ajándékvásárlást is be kell szuszakolni valahogy.

De van egy jó hírem!

Itt a segítség!

Ez a coaching támogatású workshop neked, elfoglalt, gyerekzsivajos anyukának szól!

Most én, azaz dr. Domokos Kata, három gyerkőc édesanyja és anyacoach segítek Neked abban, hogy idén mindennel elkészülj és

  • ne szenteste vedd észre, hogy kiégett az izzósor (velünk néhány éve megtörtént, mert ugyan ki ellenőrzi júliusban az égőket???, na azóta ez is része a „felkészülésnek”)
  • ne kapj pánikrohamot, mert túltervezted magad, a kapkodásban meg nincs kész a hús, folyós lett a süti krémje és összedőlt a mézeskalács házikó is (úgy, hogy még a FB-ra se tudtad kirakni…)
  • ne járj úgy, hogy valakinek nem tudtad megvenni/elkészíteni a neki szánt ajándékot, ezért utolsó pillanatban fél őrülten talpalsz az örvénylő embertömegben egy plázában, hogy valami értelmes dolgot adhass mégis szerettednek.

Hogy miről is szól a workshop?

  • Prioriások felállítása (Mi a fontos számodra a karácsonyban, mi kell Neked ahhoz, hogy a Ti családotoknak JÓ (békés, meghitt, örömteli stb, ) karácsonya legyen.
  • A prioritások mentén a feladatok megtervezése, hogy mindennel időre elkészülj!
  • A készülődésbe némi anyaidő becsempészése, mert ugyebár csak józan ésszel lehet bírni az iramot!
  • Plusz, ha eljössz, még egy ajándékot is kapsz, mert mi az anyukákra is gondolunk karácsonykor (és persze máskor is.)

Részvételi díj: 3.500 Ft (a helyszínen kell majd fizetni, de a részvétel regisztrációhoz kötött, hogy mi is tudjuk, hogyan készüljünk)

A workshop minimum 5 maximum 12 fővel indul, jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Jelentkezés itt

 

Save

Save

Save

Save

Save

Mentés

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*