ONLINE ANYAKLUB-júliusi tagfelvétel!

ONLINE ANYAKLUB-júliusi tagfelvétel!

A gyerekzsivajos anyukákkal beszélgetve azt tapasztalom, hogy  igenis vannak olyan élmények, tevékenységek, egykori szokások, napi rutinok, amelyek hiányoznak mostani kisgyermekes életükből.

Hogy mik ezek?

  • elegendő alvás
  • kimozdulás egyedül
  • kimozdulás kettesben a párjukkal
  • reggeli lustálkodás
  • olvasás
  • nyelvtanulás
  • társasági élet
  • saját idővel való szabad rendelkezés
  • nyugis főzőcske
  • wc-zés egyedül (!)

 A legutóbbi példán is látszik, hogy sok kisgyermekes anyának jelenleg az sem tartozik bele az intim szférájába, hogy  egyedül el tudjon menni a mosdóba.. vagy ha megteszi, egy síró gyermeket hagy az ajtón kívül…. Elgondolkodtató, nem?

Ismerős a helyzet? 

Ha Te is hasonlóan érzel, ha Te is azt érzed, hogy nincs időd azokra a dolgokra, melyek egykor életed természetes velejárói voltak, akkor azt hiszem épp itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj!

Itt az idő, hogy a régi életedből elvesztett és hiányzó kirakós darabok visszasírása helyett a kisgyermekes mindennapokban is megtaláld azt, ami téged kikapcsol és feltölt!

Mert tudod, az édesanya a család motorja és lemerült elemekkel nem tudsz másoknak sem adni. Nem tudsz elég türelmes és odaadó lenni, ha fáradt, nyúzott és túlterhelt vagy. És persze mindez nem csak a családról szó, hanem bizony Rólad is!

Hogy igazán jól érezd magad a bőrödben anyaként is, ahhoz az kell, hogy magaddal is törődj! Rendszeresen, tudatosan! 

Éppen ezért, most meghívlak a gyerekzsivajos anyukák ONLINE ANYAKLUBJÁBA!

Kattints a linkre és nézd meg, milyen is ez az anyaklub, miben tud Neked segíteni, miben tud Téged támogatni a gyerekzsivajos mindennapokban! =>>> ONLINE ANYAKLUB

FIGYELEM! Tagfelvételt csak negyedévente tartunk, ne halogasd a döntést, mert lemaradsz! 🙂 Az új belépők között ajándékot sorsolok ki, ám ha ezen a héten csütörtökig, azaz július 6-ig regisztrálsz az Online anyaklubba AJÁNDÉKBA megkapod azt a gyakorlatsort, amely ezen a nyáron már több mint 50 anyukának sikerült kiegyensúlyozottabbá tenni a kisgyermekes mindennapjait! A 73 oldalas “30 napos kihívás a kiegyensúlyozott anyaságért önfejlesztő gyakorlatsor” eredeti ára 1.999 Ft, de MOST új belépőként AJÁNDÉKBA megkapod!

Jelentkezési határidő:  JÚLIUS 17.

Kérek oszd meg a bejegyzést, hogy kisgyermekes ismerőseid is értesüljenek arról, hogy anyafeltöltő klubunk július 17-ig tagfelvételt tart! Köszönöm szépen!

Legyen szép gyerekzsivajos napod!

Kata

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

%d blogger ezt szereti: