Pár Perces Projekt #1. Varródoboz

Pár Perces Projekt #1. Varródoboz

A PPP rovatban olyan pár perces projekteket mutatok, melyeknek célja, hogy az általános rendrakáson, takarításon túl megoldjuk azokat a halogatott kis feladatainkat is, melyeknek sajnos sok látszata nincs, de mégis homlokára csapva bosszankodik az ember, ha szembesül velük. 

A minap varrnom kellett valamit és amikor elővettem a varródobozt jött is az emlegetett homlokracsapás: jesszus, ez meg hogy néz ki?! Gombok, összegabalyodott cérnák, kokárdák, maradék gumik, biztostűk bedobálva. Na nem alapból nézett ki így, de ha valamit hirtelen el akartam rakni, bizony csak behajítottam, ahova épp sikerült.

Szóval szóltam a srácoknak, jöjjenek rendezkedni, mert ugye egy gyerek számára a varródoboz igazi kincsesbánya… Most nem volt tiltás, hogy belenyúljanak, sőt, én kértem, hogy borítsák ki! Nagy volt a lelkesedés, mit ne  mondjak! 🙂 Egy szabályt állítottam csak fel: a szúrós dolgokhoz (olló, tű, biztostű) csak én nyúlhatok. Varródoboz projekt on!!!  😀 Ki-ki korának megfelelően segédkezett a nagy műveletben: Gergő feltekerte a cérnákat és a rekeszekbe rendezte, Dönci a gombokat gyűjtötte és pakolta kis tárolódobozba, Memme pedig lelkesen dobolt a lábacskáival és nagyokat kurjongatott hozzá. :-)Leszámítva az a kis malőrt, hogy Dönci egyszer véletlenül (?) felborította a már félig pakolt varródobozt, a rendrakás tényleg nem tartott tovább pár percnél! Kész lett, szép lett, a gyerekek élvezték, kell ennél több?!

Tarts velem a következő Pár Perces Projektnél is, járjunk a végére halogatott dolgainknak (hogy aztán kezdhessük elölről az egészet) !  😉

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: