Pár Perces Projekt #11. Kreatív sarok

gyerekzsivajNem tudtam találóbb címet kitalálni a bejegyzésnek. Igazából nem sarokról van szó, hanem azokról a lakásban mindenfelé felhalmozott és elszórt alkotós dolgokról, amelyeket a gyerekek egyhetes távollétében próbáltam rendszerezni… (szigorúan két fekvés között, persze… 😉 ) Most ezt mutatom meg a mai PPP-ben.

gyerekzsivajÍme a kupac, amit a fotó kedvéért a kanapéra halmoztam. A lelőhelyek az alábbiak voltak: dohányzóasztal alja, a számítógépasztal és a könyvespolcon a könyvek teteje.

gyerekzsivajEz pedig a szétválogatott kupac:

  • foglalkoztatós füzetek, matricás albumok,
  • “rajzolós füzet” mindkét fiúnak (sokkal praktikusabb, mint a kallódó papírok, lehet bele rajzolni, festeni, nyomdázni, próbáljátok ki!),
  • szemét, amit kidobok majd,
  • festékpaletta, üvegmatrica festő készlet (téényleg, ilyenünk is van!),
  • sima fehér lapok,
  • óvodai műalkotás, amit majd el kell tennem, nézd csak, erről már írtam.

gyerekzsivaj

Merthogy rend a lelke… Igyekeztem mindent a helyére tenni és ismét megfogadtam, hogy nem fogom hagyni, hogy a srácok itt-ott-amott széthagyják a dolgaikat az alkotómunka lezárulta után!

Apropó, ha már a kreatív sarok elnevezést adtam a mai PPP-nek. Nálatok van külön kis alkotósarok a gyerekeknek? Rendben tudják tartani?

Gondoltam, hogy kéne venni egy kisasztalt, meg székeket, csak nem tudom, van-e értelme… Talán csak plusz egy hely lenne a lakásban, amit nehéz rendben tartani…  😯

Aminek egyébként külön örültem, az az volt, hogy az ilyen PPP-k alkalmával mindig rábukkan az ember olyan rég elfeledett dolgokra, amiknek egyébként hasznát tudja venni. Most pl. előkerült pár olyan foglalkoztató füzet, amiről már meg is feledkeztem, viszont most majd jó szolgálatot fognak tenni, hiszen a baba érkezéséig én már kímélő üzemmódban működhetek csak…  😉 Remélem így sikerül egy helyben tartani legalább rövid időtartamokra az örökmozgókat is!

Akkor tehát ez volt a mai PPP. És természetesen ez is játszik a PPP hadjáratban, a részleteket itt találod.

Csatlakozz hozzánk, tölts fel előtte/utána fotókat a gyerekzsivaj Facebook oldalára! A rendezettebb otthon mellett még ajándékot is nyerhetsz, méghozzá ezt:

gyerekzsivajavonAVON Naturals Body Care delightful Milk & Honey Gift Set (Tej és Méz Ajándékszett)

Tartalma:

  • testápoló (200 ml)
  • kézkrém (75 ml)
  • testpermet (100 ml)

Mert a takarítás után igazán megérdemelsz egy kis kényeztetést!  😉

Jövő héten lezárul a hadjárat és sorsolok! Ne feledd, csak akkor vehetsz részt a sorsoláson, ha a #8-12. PPP-hez is küldesz képeket az aktuális PPP-t bemutató Facebook bejegyzésekhez! Ugye emlékszel, nem kell ugyanazt csinálnod, amit én mutattam be, csak annyi a játék feltétele, hogy amit elrendeztél, elpakoltál, arról feltöltesz képet!

A mostani fényképeket a Facebookra, a #11. PPP bejegyzéshez várom.

A korábbiakat pedig itt találod:

Jó játékot kívánok mindenkinek! 😀

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*