Pár Perces Projekt #12. Újra ecet nap!

gyerekzsivajÍme egy ékes bizonyítéka annak, hogy minden összefügg mindennel. 😀 Mint említettem korábban, azért (is) ötlöttem ki ezt a PPP hadjárat nevű dolgot, hogy mi, gyerekzsivajos anyukák egymást ösztönözzük, együtt ötleteljünk PPP-ügyben. Nekem volt is egy homlokracsapós pillanatom, amikor Ági feltöltötte a fotót a mosogatógép tisztításról. Merthogy azt én bizony már jó rég csináltam!

Az elhatározást tett követte és az online bevásárlás következő fordulójával meg is rendeltem a mosogatógép tisztító csodaszert, ám nagy meglepetésemre helyettesítő terméket kaptam (hurrá…   🙁 ) egy mosógép tisztítószer formájában. Mivel nem vagyok szaki a témában, fene tudja mit okoztam volna, ha beleöntöm a mosogatógépbe. Vélhetően semmit, de nem kockáztattam. Ismét rájöttem, hogy ember tervez…

…vagy leleményes. 😉 Mert ekkor eszembe jutott régi jó barátom az ecet. Itt találsz is egy korábbi bejegyzést az Ecet-napról.

gyerekzsivajNem akarom ellinkelni a mai fényképezést, de mivel tényleg az Ecet-nap volt a mára rendelt PPP-m, nem fogok mindent újra fotózni.

A lényeg, ami miatt ma belefogtam, itt látható.

Az ecet hozzáadása után lefuttattam egy programot (természetesen üresjáraton), ezt követően pedig feltöltöttem a sótartályt (vagy mi a neve).

Ennyi. Mosogatógép nagygenerál most megint kipipálva egy időre.

Ha jól számolok, akkor a maival be is fejeződik a PPP hadjárat. Köszönöm a részvételt azoknak, akik velem tartottak! Remélem, hogy ezután is folytatjátok a kis PPP-ket otthon, én biztos ezt fogom tenni és bejegyzést is készítek majd ötletadónak. Ti is küldjetek bátran képeket a kis projektekről, a gyerekzsivaj Facebook oldalra, vagy a #gyerekzsivaj-ra.

gyerekzsivajavon

Megvárom, hogy a mai PPP képeket még feltöltsétek a Facebookra, holnap reggel pedig sorsolás!!!

Vajon ki nyeri a szuper AVON-os kényeztető ajándékcsomagot?

Holnap kiderül!  😉

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: