Pár Perces Projekt #3. – A fürdőszoba szekrény

Pár Perces Projekt #3. – A fürdőszoba szekrény

Reggel ovi előtt úgy tűnt, hogy a fiúk képesek öt percen túl is szépen játszani egymással, Memme pedig szundikált, így kihasználtam az időt egy pár perces projektre, szortíroztam a fürdőszoba szekrényben.

Megjegyzés: azért a fürdőszobát céloztam meg, mert az közel van a fiúk szobájához… hiszen tudjuk, az ördög sohasem alszik.  😀

A mosógép tetejére polconként kipakoltam a szekrény tartalmát, letöröltem a polcot nedves törlőkendővel, s míg a polc száradt, átnéztem a kincsleleteket. Azért volt néhány… 😀 Kidobáltam pár lejárt szavatosságú és amúgy is gyakorlatilag üres/beszáradt tubust és flakont, elrendeztem az “utazós dobozt” (igen, ilyenem is van… apartmanos-önellátós fajta vagyunk, így az utazásokra mindig viszek kis kiszerelésű mosószert, öblítőt, habdürdőt, sampont stb. ezek vannak a dobozban).

fürdőszekrény2Elégedetten pakolásztam a szép parfümöket, egytől egyig férjem ajándékai (ki másé?  😉 ) Van belőle pár, hiszen csememő mellett nem illatozza magát az ember (csecsemő pedig gyakorlatilag négy és fél éve mindig volt itthon 😛 ), hogy a baba inkább az anya illatát érezze. De azt hiszem,  most már Memme is elég nagy ahhoz, hogy előkerüljenek ismét a parfümök a polc hátsó részéről!

Ahogy haladtam szépen sorban a polcokon, újfent előjött egy homlokra csapós pillanat. Nézzétek, miket találtam:

fürdőszekrény3Igen, ezek azok a DIY házikence alapanyagok, amiket egyszer hirtelen felindulásból rendeltem a neten, de az örökös időhiány miatt eddig nem igazán készült belőlük semmi. Most viszont nagy lett az elhatározás!   😛

Mit szólnátok holnap egy házi készítésű kozmetikumhoz? Én rajta leszek az ügyön!

A szortírozás végén visszapakoltam, letöröltem a szekrény üvegajtaját és elégedetten csuktam be. A fiúk már pont kezdtek “bomlani”, ám anya épp időben tűnt fel a színen…  Csak pár percet voltam távol, de közben újabb elmaradást számoltam fel, így indul jól a nap! Tarts velem legközelebb is!

Egy kérdés: Te hogy állsz a PPP-vel? Elkezdted már?

Mentés

Mentés

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: