Sétáló coaching

A sétáló coaching egy igazán anyabarát műfaj.

Hogy miért?

Mert kimozdulni kell, mozogni kell, levegőztetni a babát kell.

És miközben gyermeked alszik a babakocsiban és Te rovod a köröket, miért ne használhatnád ki az időt önmagad fejlesztésére, fejtörést okozó elakadásaid, problémáid megoldására? Erre való a sétáló coaching. És ebben segíthetek Neked anyacoachént.

Ha szeretnéd kipróbálni a sétáló coachingot, akkor egy hétköznap délelőtt egy előre egyeztetett időpontban, amikor levegőzni viszed a kicsidet  melléd szegődöm sétád során, kérdezlek, motivállak, inspirállak, hogy segítsek előhívni azt a megoldást, amely a Te személyiségedhez, élethelyzetedhez leginkább passzol.

Mivel a sétáló coaching (pláne babakocsival) időjárásfüggő, ezért tavasztól késő őszig tartok sétáló coachingot, amikor szép, tiszta idő van). Rossz idő esetén elhalasztjuk a találkozót vagy fedett helyre megyünk.

A séta és a coaching időtartama 60 perc, ára 8. 000 Ft

Helyszínek:

  • XI. kerület, Feneketlen-tó környéke, Bikás park, Gazdagrét,
  • XII. kerület MOM park környéke, Gesztenyéskert

Hogy is néz ki a sétáló coaching?

Természetesen  itt most nem a testedzés a lényeg (bár az sem egy hátrány, ugye?), tehát lehet, hogy a coaching során majd leülünk egy padra, elidőzünk egy adott helyen, adott látképnél. Valószínűleg feladatokat is meg kell oldanod. Olyan eszközöket, technikákat alkalmazunk majd, amik mind ennek a speciális coaching  műfajnak a  sikerét szolgálják. Ne feledd, itt semmi nem történik ok nélkül! 🙂

Ha szereted a kreatív dolgokat, ha nyitott vagy új megoldásokra és érdekel a coaching, akkor a sétáló coachingot pont Neked találták ki, vedd fel velem a kapcsolatot most!

A coachingról itt olvashatsz bővebben.

Bejelentkezéshez kérlek írj a coaching@gyerekzsivaj.co.hu-ra, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!

Csatlakozz a gyerekzsivajhoz, hogy ne maradj le az újdonságokról!
Név*
Email*

(Ha freemail-es vagy gmail-es címed van, kérlek ellenőrizd a spam vagy promóciós mappát!)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Mentés

Mentés

Mentés