Sikersztori-olvasói visszajelzés

gyerekzsivajKezdő bloggerek sajátossága, hogy nagyon tudnak örülni az első oldalkedvelésnek, az első hozzászólásnak. Nagy valószínűség szerint az első olvasók nem mások, mint 1. saját anyukájuk, 2. legjobb barátnőjük 3. Facebook ismerősök. De Ők ugyebár nem független, külső szemlélők, így aztán a dicséretük inkább a blogger személyének szól (szerintem), mint a “munkásságának”.

Valahogy mindig úgy láttam, hogy akkor kezdhetem bloggerként komolyabban venni a pozitív visszajelzéseket, ha az egy számomra vadidegen embertől ered. Aki csak úgy rátalált véletlenül a gyerekzsivajra a böngészőben vagy a Facebookon, követni kezdte, csatlakozott egy csoporthoz, melynek aktív tagjává vált. Na, ha ilyen olvasótól kapok visszajelzést – és szerencsére van már ilyen is 😉 , nem is egy – az mérvadó, az már jelent valamit. Számomra azt jelenti, hogy működik az, amit a kis fejecskémben kitaláltam, megálmodtam. VAN ÉRTELME CSINÁLNI. 🙂

Szutti üzenete (megengedte Gabi, hogy így szólítsam), akkor ért el, amikor két palacsintaforgatás között rápillantottam a gyerekzsivaj Facebook oldalára, mert pittyegett a laptop, hogy új értesítés érkezett.

Én egy jó ideje már nem vagyok érzelgős alkat (magyarán, igen kevés dolog tud már komolyan meghatni, megérinteni ott legbelül, de gondolom ez érthető annak, aki ismeri ezt a blogot). De Gabi üzenete – talán mert egy teljesen váratlan pillanatban talált meg  – nagyon jól esett, ezért engedélyével meg is mutatom Nektek!

És elmondom azt is, hogy az ilyen kedves üzenetekért (is) megéri hajnalban kelni, bejegyzést írni, vagy a gyerekek délutáni alvásidejében blogolni, vagy épp este kitenni a Facebook csoportba egy képet.

Elöljáróban annyit, hogy Gabi a “Fogyjunk együtt szülés után!” Facebook csoportban mesélt eredményeiről.

“Sziasztok!

Visszanéztem, 3 hónapja támogatjuk egymást (Legalábbis részemről.) És köszönök szépen minden tippet, praktikát, támogatást! Úgy érzem, nagyon sokat segít a csoport a kitartásomban. Magamat ismerve már rég feladtam volna és igaz a mondás, az eleje csak a nehéz. Mostanra teljesen átformálódtak a vásárlási szokásaim is. Meg se nézek semmi olyan dolgot a polcon, amit eddig mindig. (Csipsz, csokis keksz, csoki is csak akkor van itthon, ha kapunk. 😀 )
És jelentem, van eredménye. Az első kisebb kitűzött cél 10 kiló volt és a fele már megvan! És ezt nektek is köszönhetem. Apán is látszik a változás, bár nála valamiért gyorsabban megy a fogyás, pedig ő aztán gumicukrozik titokban, én tudom.
De itt most nem is a kiló a lényeg, hanem a testi változások. Nem tudom degeszre enni magam, mert közben sem esik jól, nem hogy utána. Nem kívánom azokat az olajos, édes dolgokat, amiket előtte. Nem vagyok puffadt, nincsenek emésztési zavarok és nem érzem magam rosszul a bőrömben. A mozgás is sokkal könnyebb.
Igaz, futni még mindig nem jutottam el és a tornát sem viszem túlzásba, szigorúan a kajára figyelek oda. Persze, azért én is eszem időnként hamburgert, sültkrumplival és megiszok mellé akár egy kólát is, de megtanultam a hétköznapokban ezeket helyettesíteni mással. És azt is, hogy ha éhesnek érzem magam, először iszok, aztán ha később is éhes vagyok, akkor már biztos, hogy ennem kell valamit. 🙂
Kezdetben fura volt a kisebb adag, de rájöttem, hogy bőven elég ahhoz, hogy ne érezzem magam éhesnek. És nehéz, amikor vendégségben tukmálnák belénk a mindenfélét, és nem értik meg, hogy nem kérünk.. De az a fontos, hogy tartsuk magunkat az elhatározásunkhoz. 🙂

Lényeg, a lényeg, hogy kitartás nekünk, lányok, mert menni fog! Itt vagyunk egymásnak. 🙂
És nem bízom el magam, folytatom tovább, mert van értelme! Köszönöm szépen!”

gyerekzsivajÖrülök Gabi a sikersztoridnak, szép teljesítmény! És én köszönöm, hogy a “Fogyjunk együtt szülés után!”csoport oszlopos tagja vagy. Csak így tovább a kitűzött úton! Vesszen a babaháj! Hajrá gyerekzsivaj! 🙂

És Te, kedves olvasó, Te velünk tartasz már a gyerekzsivajban? 😉

Ha érdekel, milyen módszer szerint szabadulunk a felesleges kilóktól, katt ide.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: