TELJES ÉLET ANYAKÉNT IS!

Nehezedre esik anyaként összeegyeztetni az életszerepeidet?

Örök dilemma, hogyan legyél egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy jusson magadra is néma zavartalan időd?

Kerested a megoldást anyukás csoportokban, meghallgattad a barátnőid tanácsait és mégsem jutottál előbbre? 

Én segíthetek Neked!

Jelentkezz most a TELJES ÉLET ANYAKÉNT- start konzultációra, mely abban segít, hogy azt a megoldást kutasd fel, ami a Te életedre, igényeidre szabva, a Te családodban működni fog! 

A konzultáció során megnézzük, milyen kihívásokkal küzdesz nap mint nap  és körbejárjuk:

  • mi is az, amit valójában szeretnél
  • milyen nehézségeket kell felszámolnod ehhez
  • pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy sikerrel járj

A konzultáció végén azt érzed majd, hogy kitisztul a kép, és pontosan tudod majd, hol és hogyan kell változtatnod a jelenlegi rutinokon. Ennek köszönhetően pedig máris jobban érzed majd magad a bőrödben!

Tudom, hogy anyaként sokszor azt sem tudod, hova kapj, és sosincs időd arra, hogy végiggondold, pontosan hol is a hiba a gépezetben.. többnyire tűzoltást végzel csak, jól gondolom? 

Szánj egy órát most magadra, hogy nyugodtan, elmélyülten, csak Rád és a kihívásaidra fókuszálva szembenézz a nehézségeiddel, átgondold a helyzetedet. 

Kisgyerekes anyákkal dolgozom, ezért tudom, nehéz olyan időpontot találnod, amikor nyugodtan, gyerekmentesen tudsz csinálni-BÁRMIT 

Éppen ezért rugalmasan állok a konzultációkhoz. Ha szeretnéd, a gyermeked alvásidejére időzítjük, vagy egy késő délutáni órában beszélgetünk, amikor a párod hazaér és játszik egy órát a gyerkőccel, amíg Te részt veszel a konzultáción. 

 

 

 

ÉRDEKEL A START KONZULTÁCIÓ? Kattints ide néhány bemelegítő kérdésért, 24 órán belül válaszolok megkeresésedre!

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove